2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی ۱۰ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 47 پست
😅 عزیزم چیزی که میخوای با دستمال پاک کنی قرارِ به یه خونواده امید ببخشِ با اسپرم مرد غریبه قاطی م ...

خیلی ضرر داره. من و خواهرم ای وی اف که رفتیم چند نفر بودن می گفتن از انواع بیماری ها میاد سراغت چون قبلش یسری دارو خارجی میدن بخوری و تزریق کنی.  کم کاری تیروئید و داغون شدن کبد که رو شاخشه

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ اینکه بعضی دوستان گفتن میخوای بندازی دور هرماه بهتره ... این هیچ ..

اینو در نظر داشته باشین تخمک اهدایی بااسپرم هرکس لقاح پیدا کنه جنین میشه .. بچه شمام محسوب میشه .. فکر کن بچه رو دادی یکی ذرسته ندیدی هیچی نیست و..... اما از لحاظ حق و حقوق و شرع مادربچه محسوب میشین 

من آی وی اف انجام دادم الان باردارم .. مال خودمون بود تو محیط آزمایشگاهی لقاح دادن... اما واقعا سختی کشیدم .. 

واقعا پیرم کرد یک سال ونیمه درگیرم .. چقد دارو خوردم برای تخمک کشی .. شکمم آب آورد چقد سختی کشیدم تا رحمم برگشت به حالت طبیعی .. چون تخمک رو میخوان بدست بیارن کلی دارو میدن رحم تورم پیدا میکنه .. آب میاره مال خیلیا 

کامل نه راجبش حتما سرچ کن ولی بدون انقدر سخت هست که گاهی با بیهوشی انجامش میدن

نوشتین گاهی 

وافعا مگه بدون بیهوشی میشه ؟

برا من با بیهوشی بود 

بعدشم حالم خیلی بد بود 

شکمم میخواست بترکه تهوع شدید داشتم بیمارستان رفتم 

شکمم اب اورد ازمصرف داروها 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
همه گفتن عوارض داره و اخ و پیفه هیچکی نگفت ثواب داره و کاری انسان دوستانست😔

دوست عزیز خب راجبش مگه حقیق نمیکنی ؟! کلی سونو باید بشی کلی دارو میدن و هر روز باید آمپول بزنی ... تا دو سه هفته هر روز روزی دو بار .. عوارض بالایی داره .. 

دوست عزیز خب راجبش مگه حقیق نمیکنی ؟! کلی سونو باید بشی کلی دارو میدن و هر روز باید آمپول بزنی ... ت ...

خب اگه همه اینجوری فکر کنن پس تکلیف اونها که احتیاج به تخمک اهدایی دارن چی میشه؟؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خب اگه همه اینجوری فکر کنن پس تکلیف اونها که احتیاج به تخمک اهدایی دارن چی میشه؟؟؟

مثل شما هستن به دادشون برسن ... و این کارو انجام بدن و حاجت دلشون برسن.. سوال کردید تجربه داشتم راهنمایی کردم .. صلاح خودتو بهتر میدونی !!!!!

موفق باشی