بعد اگر بی ادبی کنه مغازه دار باشه میام بیرون زنگ میزنم۱۱۰
عابر باشه میشورم میزارمش کنار
سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم قبلا مظلوم بودم،خجالت میکشیدم و سکوت میکردم و کلی خودخوری میکردم ولی الان همون لحظه جوری که لیاقتشو داره باهاش رفتار میکنم ولی خب بازم وقتی میام خونه میگم کاش فلان چیزو گفته بودم تا بیشتر میسوخت🤣🤣🤣
البته اگر کارم بهش گیر باشه، سکوت میکنم هر وقت کارم راه افتاد و اون دیگه نمیتونست سنگ اندازی کنه، میشورمش پهنش میکنم رو بند رخت تا باد ببرتش
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
قوی باشید،اجازه ندین هر موضوع یا هر کسی حال خوب شمارو بهم بریزه،اگر شما منطقی و محترمانه برخورد کردین و رفتاری غیر ازون دریافت کردین،پس طرفتون سطح پایینتری از شخصیت از شما هست،چرا اجازه بدین کسی که از شما شخصیتش ضعیفتره بتونه روی حالتون تاثیر بزاره،بگذرید بخاطر آرامش خودتون و بخاطر اینکه در سطح شما نیست اون
ی بار از خیابون رد شدم ی یارویی با ماشین از جفتم رد شد بلند داد کشیییییییید هوووووووی گوساله حواست کجاست بهش گفتم پیش شماس حواسم اقا گاوه😊یارو وایساد گفت زبون نیس ک گوگله فوری بهت تحویل میده گفتم زدی ضربتی ضربتی نوش کن خودش کم اورد رف
منم یبار مغازه دار ی چی گفت جوابش دادم و دیگه اصلا مغازش نرفتم ..دو تا مغازه نزدیک خونمونه ..دور این خط کشیدم میرم مغازه دیگه .دو ساله نرفتم مغازش
دوستان من همراه با همسرم ک مربی قرآن هست قرآن ختم میکنیم برای اموات ..اگر کسی خواست درخواست بده ..هم هدیه ای برای امواتتون میفرستید هم من پولی دستم میاد ...هر ختم قرآن برای اموات ۳۵۰ میگیریم ..دعا ها و زیارت ها هر کدام ۲۰ ..هر ختمی خواستید ۳۰ ..(با رعایت کامل اعراب ..)