2777
2789

سلام چندتا سوال داشتم خانم های باتجربه وخبره 

رد های بخیه بعدازچندوقت میرن وچه پمادی خوبه وروزی چندباربزنیم؟

خوردن نمک خیلی تاثیرداره در ورم؟اخه من نمیتونم بی نمک غذابوخورم وکلی وزن کم کردم ودست ندارم لاغرشم

این ورم ناشی ازنمک موقتیه یا دائمی میمونه؟

تاچندوقت سربالا باشیم خوبه ؟

تاچندوقت به پهلو نبایدخوابید؟

ورزش دادن مماغ وحالت دادن با دست از کی خوبه انجام بدیم؟

ممنون میشم سوالای منم جواب بدید

🌼

ماساژ بینی که به من گفت اصلا انجام نده

خواب چون من خیلی بدخوابم و طاق باز اصلا خوابم نمیره بعد به هفته گفت اشکال نداره به پهلو بخواب ولی چون خوابم سبکه هی بیدار میشدم پهلو به پهلو میشدم

نمک تا یک ماه حداقل رعایت نکن نه که اصلا نخوری کمتر نمک بزن به غذا

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا بستگی داری بینتون چه مدلی بوده گوشتی بوده استخوانی بوده برای مدتی که ورم داره ماساژ و غیره... 

رد بخیه هاهم تقریبا یکی دو ماهی زمان میبره تا کامل از بین بره البته اگه مداوم از ترمیم کننده استفاده کنین ترمیم کننده خوب هم یکی لاروش پوزای خوبه یکی aven بنظرم ولی جفتشون فوق العاده گرون شدن🤦🏻‍♀️

واسه رد بخیه چیکارکردی؟ تاکی سربالا بودی

رد بخیه سریع رفت کرم اینا اصلا نزدم البته پره هارو دست نزده بود

سربالا همون حدود یک ماه 

بعدش دیگه اصلا عادی میشه واست

فقط حواست باشه ضربه نخوره بقیش دیگه مهم نیس

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
من گوشتی باپوست ضخیم بودم

خب پس 6 ماه تا یک سال زمان میبره ورم بینیتون کامل از بین بره ولی طی این مدت ها نمک رو به کل حذف کن یا خیلی کم استفاده کن نمک هم اگه استفاده میکنی حتما نمک دریا باشه چون شدیدا باعث تشدید ورم میشه برای ماساژ بینی هم یک سری بینی ها اصلا نیازی ندارن به ماساژ اونو دیگه دکتر باید تشخیص بده که بینیتون نیاز داره یا نه برای خواب هم که من تا 2 ماه اول فقط طاق باز میخوابیدم چند تا بالشت هم میزاشتم که هم سرم بیاد بالا هم یک وقت تو خواب به پهلو نشم

تا دوماه کرم ترمیم کننده بزن.دوهفته سربالا باش.ی ماه رو کمر بخواب.سه ماه نمک مصرف نکن.من خودم تازه ت ...

اها ممنون گلم

ولی ادم کمرش شبا خشک میشه خیلی سخته

🌼