2777
2789
عنوان

مسقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 26 پست
آخه شنیدم توی مسقط کلا تا 3 طبقه ساخته میشه اکثرا  در حد 20 شاید هم بیشتر دبی مثل امارات نی

بنظرت تعداد طبقات مهمتره یا رفاه و امکانات 😕

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عمان عالیه عاشقشم 🤗.میخای مهاجرت کنی عمان ارچه طریقی عزیزم ؟

نه 🤣🤣🤣🤣 من که نه 

اطرافیان دیدم یا رفتن عمان یا میگن میخواین بریم اگه بشه خوبه اینا گفتم ببینم چه خبره چطوریاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت تعداد طبقات مهمتره یا رفاه و امکانات 😕

یکی از نماد مدرنیته برجه توی شهرهای توسعه یافته و درحال توسعه این موضوع هستش برج تجاری و ‌...

و اماکن این شکلی 

عمان در کنار پیشرفتش سنت هاش هم تا حدودی حفظ کرده مثل دبی اونقدر توریستی نشده 

الان امارات و پشت سرش هم قطر به دنبال سبک اروپایین

با تغییرات قوانین مختلف از تعطیلی شنبه یکشنبه 

و... کلی چیزای دیگه 

همسرم عمان شرکت بازرگانی دارن، اصلا به زرق و برق تهران نیست، مثل ۲۰ سال پیشه دبیه، مردمشم خیلی اقتصا ...

بعد ببخشید همسرتون عمان زندگی میکنن ؟

یا میرن میان ؟ در سال چقدرشو اونجان

یکی از نماد مدرنیته برجه توی شهرهای توسعه یافته و درحال توسعه این موضوع هستش برج تجاری و ‌... ...

عمان بخاطر سیاست حاکمانش سنتی مونده و همین باعث پیشرفتشه ‌. بهترین مبنا بنظرم بررسی ارزش پوله . شما بین عمان و امارات خودتون مقایسه کنین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بعد ببخشید همسرتون عمان زندگی میکنن ؟ یا میرن میان ؟ در سال چقدرشو اونجان

نه عزیزم، در سال چند بار برای رییدگی به حساب ها میرن، چون کار اصلیشون نیست و هم اینکه چندتا شریک هستن یکی از شرکای دیگه مسقط میمونه

همسرم عمان شرکت بازرگانی دارن، اصلا به زرق و برق تهران نیست، مثل ۲۰ سال پیشه دبیه، مردمشم خیلی اقتصا ...

عزیزم ممکنه جاهای دیدنی مسقط بفرماین؟ ما اولین بار میخوایم اواخر عید با بچه کوچیکه دو ساله واسه سفر بریم