2777
2789

من پسرمو اینطوری از پوشک گرفتمش . از ۹ماهگی که بابام میبردش دستشویی جیش میکرد خیلی زود جیشو یاد گرفت تو خونه خودمون هم هر ۱۵مین میبردمش جیش میکرد بعد کم کم دیدم شبا پوشکش خیس نیست یه مدت صبر کردم تا ببینم چندوقت شبا جیش نمیکنه بعد پی پی میکرد میگفتم ایشه کردی کم کم یاد گرفت میگفت ایشه دارم  میرفتیم توالت اب بازی میکردیم رنگ بازی میکردیم با تو حموم اسباب بازیاشو میریختم تو لگن بازی میکرد اخرشم  ۱۸ماهگی  کامل از پوشک گرفتمش چون دیگه خودش بدش میومد پوشک شه .

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

سلام پسر من دوسالشه هنوز زوده براش چطوری میخوای اینقدر  زود بگیری هنوز دستگاه تناسلي اش آماده نشده بتونه نگهداره بعد هم اعصاب خودت خورد میشه هم بچه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم دخترم ۱۸ماهه ست ولی فعلا نشده....دوساعت تو دستشویی میمونیم تا میارم بیرون پوشک میگیرم جیش میکنه

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..

بزار یکم بزرگتر بشه اینجوری خیلی کثیف کاری میکنه همه به من گفتن بچه رو از پوشک بگیری زندگیتو به گند میکشونه تا عادت کنه من گذاشتم یه ماه قبل تولدش گرفتم خیلی راحت گرفتم بلد بود بگه دستشویی داره

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!

من از 18 ماهگی استارت زدم، میبردم دسشویی اب گرم میگرفتم رو پاش جیش میکرد ، بعد  دیگه عادت کرد تا میبردم تو دسشویی بدون اب هم جیش میکرد، ولی تا دوسالگی جیشش رو نمیگفت و نمیتونست کنترل کنه، دیگه بعد دوسال فقط وقتایی که بیرون یا مهمونی میرفتیم پوشک میکردم تا دوسال و نیم که شد خودش جیشش رو میگه و برنامه تام سخنگو نصب کرده بودم بیشتر از تام یاد گرفت 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

با این کار فقط خودتو خسته میکنی بزار قشنگ بچت بزرگ بشه اول از شیر بگیر بعد پوشک منم ۱۸ماهگی شروع کردم خییییلی پشیمونم هم خودمو خسته کردم هم دخترم اذیت شد

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍

زود از پوشک گرفتن شب ادراری میاره در اینده ....

کنترل مثانه کودکان باید ارادی بشه که دکتر دختر من گفت این کنترل از دو سال و چهار ماه تا دوسال و هشت ماه هست 

من دخترمو دو سال و چهار ماهگی سه روزه از پوشک گرفتم بدون کثیف کاری 

بسته به امادگی داشتن خود بچه داره پسرم تا نزدیک ۳ سال جایی میبردم پوشک بود از شماره ۲میترسید اوایل ک از پوشک خواستم بگیرم تا پوشک نمی بود کاری نمیکرد

دخترم یک سال ۴ ماهشه پوشک نمیکنم روزا بیشتر وقت ها میبرم دستشویی جیش میکنه شماره دو هم میگه بعضی وقتا 

آخه فرشامو شستم گفتم اگه میشه تاقبل این که پهن کنم شاید بتونم از پوشک بگیرمش . خودمم استرس دارم نمید ...

چرا شستی؟؟ صبر میکردی ببینی بچه باهات همکاری میکنه یا نه بعد میشستی دیگه. فک نکن مثلا ۳روزه یاد میگیره ها . اگه از قبل توالت نمیبردیش حالاحالاها کار داری

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

به نظرتون ی امتحانی بکنم چند روزی پوشکش نکنم ببینم میشه یا ن

اره