2777
2789

سلام بیاین از عجیب ترین رفتارهای خودتون یا اطرافیانتون بگین

میتونه رفتارباشه میتونه ترکیب عجیب غذاباشه

فرقی نمیکنه😅😅

فقط بی زحمت دعوانکنید از رفتارهای هم ایراد نگیرید چیزای منفی -۱۸نگید خودتون وتاپیک و منو دسته جمعی نترکیم ...😇دوستاتونم تگ کنید💋💋

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

ار غذاهای ترکیبی زیاد میخورم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ندیدم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم در دستشویی نمیبندم باز میزارم وقتی میرم😐😐

چای انقد داغ میخورم ک دهنم پوست میده تاول میزنه نمیدونم چ مرضیه😕😂😂

شمام بگین

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

شبا با چشم بند و شب کلاه میخوابم و بالش عروسک دارم و چند تا عروسک هم بغل میکنم

برای بقیه کمی عجیبه

مخصوصا که کتاب صوتی هم گوش میدم و هر کدوم نباشه بدخواب میشیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

همش از خواب بیدار میشم صدای کولرو گوش میکنم میخوابم.نمیدونم چه مرگمه میگم نسوزه تو گرما بمونم🤣🤣🤣🤣

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

همسایه رو به روییمون سه تا بچه داره. 3 و 4 و 5 ساله. خونشون هم ویلایی و حیاط داره ولی از صبح درو باز میذاره و بچه ها بیرونن تا نصف شب.

خوشگلم هستن. همش برام سواله که نمیترسه اینا رو بدزدن؟ نمیترسه برن گم شن؟ ماشین بزنه؟ اصلا گربه بخورتشون؟  

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

زیادی وسواس روی غذام دارم، مثلا گوجه روی برنج میخام بخورم باید با چاقو ب قسمتتتتت های مساوی تقسیمش کنم اگ ی تیکش بدجور بشه میندازم بیرون😂😂کلا همش غذام اینجوری میخورم دست خودم نیست اول باید همشون ب اندازه و مرتب باشن

«ما همه مان میتوانیم دردی را تاب بیاوریم که علتش انسان بودنمان است؛ اینکه از گوشت و خون ساخته شده ایم،فانی هستیم و محکوم به مرگیم.اما نمیتوان با رنجی کنار امد که انسانی با خونسردی بر همنوع خود تحمیل میکند.»❤

بچه بودم اب وقندو ترکیب میکردم بجای تافت چسب مو استفاده میکردم کلی پشه دورم جمع میشد😐😐😂😂

ار غذاهای ترکیبی زیاد میخورم

ژینا قبلا نفر اول هر تاپیک بودی الان کم کار شدی

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

با اینکه بد دهن ترین آدم دنیام یکی از خانواده همسرم هر چی از دهنش درومد بهم گفت بدترین چیزارو به منو پدر مادرم گفت و من اون لحظه یه آن قدم برداشتم سمت تلپزیون بکوبم زمینو برم بزنم یارو رو ولی برگشتم و فقط نگاش کردم و لبخند زدم منی که تو ذهنم داشتم تمام ناموسشو بهم وصل میکردم فقط نگاه کردم 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊