من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیادی وسواس روی غذام دارم، مثلا گوجه روی برنج میخام بخورم باید با چاقو ب قسمتتتتت های مساوی تقسیمش کنم اگ ی تیکش بدجور بشه میندازم بیرون😂😂کلا همش غذام اینجوری میخورم دست خودم نیست اول باید همشون ب اندازه و مرتب باشن
«ما همه مان میتوانیم دردی را تاب بیاوریم که علتش انسان بودنمان است؛ اینکه از گوشت و خون ساخته شده ایم،فانی هستیم و محکوم به مرگیم.اما نمیتوان با رنجی کنار امد که انسانی با خونسردی بر همنوع خود تحمیل میکند.»❤
با اینکه بد دهن ترین آدم دنیام یکی از خانواده همسرم هر چی از دهنش درومد بهم گفت بدترین چیزارو به منو پدر مادرم گفت و من اون لحظه یه آن قدم برداشتم سمت تلپزیون بکوبم زمینو برم بزنم یارو رو ولی برگشتم و فقط نگاش کردم و لبخند زدم منی که تو ذهنم داشتم تمام ناموسشو بهم وصل میکردم فقط نگاه کردم
مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊