2777
2789
عنوان

واکسن کرونا =مرگ ❌️مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 162 پست
اون ک آره وای خدایی با واکسن مردن ستمه 

🤣🤣🤣ژله شیم بمیریم دیگه خیلی ستمه 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طب سنتی رو توی یه سری چیز ها قبول دارم. مثل همین حجامت یا روش های پاکسازی کبد

ولی منطقم قبول نمیکنه جان و سلامتیم رو بر مبنای نظراتشون که قطعیتی هم نداره قرار بدم. همین واکسن ها آمار رو از سه رقمی رسوندن به صفر 

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!

وقتی تخصص ندارین حرف الکی نزنین. اینو نه من میدونم نه اسی. من ۴ دوز واکسن زدم. چنروز پیش دستم برید مث چی خون ازم رفت انقدم رقیق بود. شوهرمم سه دوز زده بود ماه پیشم رفت خون اهدا کرد

🤣🤣🤣ژله شیم بمیریم دیگه خیلی ستمه 

من انقد بد شانسم ژله ام بشم ژله انگور آبی میشم که سگم نمیخورتش 

همون شور.ت ماماندوز سابقم نمیدونم چرا تعلیق شدم فکر کنم نی نی یار با مادر شوهرش دعواش شده نتونسته چیزی بگه سر من خالی کرده  تو امضای کاربری قبلیم گفته بودم ک مردونگی با  مرد بودن یکی نیست الانم میگم لازم نیست نر باشی تا مردونگی داشته باشی همین که یه جا میتونستی پا رو ضعیف تر از خودت بزاری اما نزاشتی ،میتونستی زخم زبون بزنی اما نزدی میتونستی خیانت کنی اما نکردی ،میتونستی دل بشکنی اما نشکوندی و.. بدون تو ته مردونگی هستی حتی اگه یه دامن گلدار تنته و یه چارقد سرت ،میخوام به همه مردا و زنایی ک در حق شریک زندگیشون خیانت کردن بگم این که یه هرزه که با همه میپره بهت پا داده و نفر سوم رابطت شده نشون دهنده این نیست ک  تو خیلی خاص و جذاب و زرنگی ،مگسا همیشه میرن دنبال گوه هرکی ام با مگس بپره ته مونده گیرش میاد. 
من طب سنتی رو توی یه سری چیز ها قبول دارم. مثل همین حجامت یا روش های پاکسازی کبد ولی منطقم قبول نمی ...

اره چرت هم زیاد داره اوایل میگفتن گلاب بخورید نمیگیرد یا با گلاب ضدعفونی کنید

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من انقد بد شانسم ژله ام بشم ژله انگور آبی میشم که سگم نمیخورتش 

من آلوئه ورا🤣

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_شب   یه نگاهی به تا ...

ولشون کن، اینا سه ساله دارن این چرت و پرتا رو میگن، شنونده باید عاقل باشه.

تازه از کجا معلوم این دکتر علفیا خودشون بهترین واکسنا رو نزده باشن!

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...