2777
2789

نشنیدم ولی بنظرم این چیزا معمولا عوارض دارن ریسک نکنی بهتره

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم امپولش خیلی خوبه یه قوطی از قرصش خوردم پوستم تغیر کرد ولی دیگه نخریدم

ااز کجا خریدی چند خریدی عوارض نداشت بدنت چقدر سفید شد

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

دخترخالم مثل شما  دوست داشت پوست صورتش روشن بشه

ی دکتر طب سنتی میشناسیم

که تقربا همه مون ازش جواب گرفتیم

ی بار مشکل دخترخالمو باش درمیون گذاشتیم

گفت کرم روشن کننده داره

خیلی خوب بود

اگر میخوای تو هم استفاده کن

بازم کرم بهتر از آمپوله

دخترخالم مثل شما  دوست داشت پوست صورتش روشن بشه ی دکتر طب سنتی میشناسیم که تقربا همه مون ازش ...

چه کرمی اسمش چیه

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
شنیدم امپولش خیلی خوبه یه قوطی از قرصش خوردم پوستم تغیر کرد ولی دیگه نخریدم

قرصشو از کجا تهیه کردی؟ 

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️.