2777
2789

بنظرم بهش پول بده خودش هرچی میخاد میخره 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته قبلا یه خونه خریده بودن کادو برده بودم براش۵سال پیش

هووو ۵ سال پیش گذشت  

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

ساعت دیواری 

تابلو فرش

تابلو نقاشی یا میناکاری ….

ظروف کریستال یا سوفله

آباژور یا کنار سالنی

گل و گلدان طبیعی

وسیله برقی مثل قهوه ساز یا چایساز و …

واسم دعا کنید🤲🙏

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

فقط ۶۰ تومن😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙