2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقطططط کم محلی نه از خونه برو نه جای خوابت و عوض کن غذاتو درست کن ب خودت برس آهنگ  بخون و اونو ما دیده بگیر ک‌بسوزع من هربار این کارو میکنم شوهرم دیوونه میشه😂😂😂😂

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

همه چی برمیگرده به ذات عزیزم،ذات بد نیکونگردد چونکه بنیادش بدست.میگن یه کار حتی اگر ده بار پوست ماره،ببین اگر ذاتش درست وخوبه با سیاست پیش برو صبور باش کارای خوبو خودت یادش بده بعد یه مدت کارایی که تو براش کردی خودش برات انجام میده،اکر هم ذاتش درست نیست که بیخیال شو کلا چون فقط عمرت تموم میشه

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

عزیزم این راهکار ها بیشتر به خودت و زندگیت لطمه وارد میکنه.

مردت رو زده و خسته میکنه.

از هم دورتون میکنه.

بهتره مشکلتون رو با حرف زدن حل کنید

ریشه گیری کنید و از ریشه حل کنید

با لج و لجبازی و چزوندن همدیگه،همه چی بدتر میشه و بهتر نمیشه

بگرد ببین مشکل کجاست

بعد از ی راه عاقلانه و درست حلش کن

قهر کردن گاهی خوبه، بی محلی کردن هم بد نیست

با این کار شوهرت قدر عافیت میدونه

ولی اگه از حدش بگذره و طولانی بشه،عواقب جبران ناپذیری به همراه داره

بهتره مشکلاتت رو تا حد امکان تو خونه ی خودت حل کنی..

نه اینکه ببریشون خونه ی پدریت

با این کار هم مشکلت رو بزرگتر از چیزی که هست جلوه میدی،هم اینکه اونارو هم ناراحت میکنی

موفق باشی و خوشبخت

فقطططط کم محلی نه از خونه برو نه جای خوابت و عوض کن غذاتو درست کن ب خودت برس آهنگ  بخون و اونو ...

این کارا تو قهرای معمولی میکنم و جواب میده ولی شوهرم خیلی گرمه اصلا تو قهر هم ولم نمیکنه و با زور کارشو انجام میده و آشتی میکنیم. 

ولی این دفه میخوام کاری کنم که فحش که تازه یاد گرفته و عصبانیتاشو بزار کنار

بنظر من قهر کنی

اولا رو همه مردا تاثیر نداره بعضیاشونم به نبودتون عادت میکنن راحت تر میگن خودم طلاقت میدم

دوما به خودش میگه این یبار رفته یماه بدون من دووم اورده لابد بدون من خوشحال تره

بنظرم انقد خودتو با ارزش کن که بخاطر کنارتو بودن مجبور باشه بره خودشو اصلاح کنه و اگ تلاشی نکنه واقعا مرد ایده ال شما نیست

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
این کارا تو قهرای معمولی میکنم و جواب میده ولی شوهرم خیلی گرمه اصلا تو قهر هم ولم نمیکنه و با زور کا ...

پس تو اون موارد جا خواب و عوض کن درم قفل کن😐😐😂😂😂 شوخی کردم عزیزمولی انقد زود آشتی کردی ک خودش می‌دونه چکار کنه ایندفعه کاریم کرد شما آشتی نکن محل نده کارشو کرد بگیر بخواب همینقدر بی تفاوت

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
خیر قهر فقط زمانی برو که واقعا بخای طلاق بگیری بنظرم بهش بی توجه باش نگاهتو بدزد  به شوخییا ...

اینجوری که تو خونه باشم قهرمون طولانی نمیشه و از دلم درمیاره ولی دوباره همه چی و فراموش میکنه و تکرار کارایی که خط قرمز منه

بنظر من قهر کنی اولا رو همه مردا تاثیر نداره بعضیاشونم به نبودتون عادت میکنن راحت تر میگن خودم طلاق ...

امضات😭😭😭😭 بمیرم برا دلت