2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من درماتیت دارم

میشه علائمشو بگی 

همون شور.ت ماماندوز سابقم نمیدونم چرا تعلیق شدم فکر کنم نی نی یار با مادر شوهرش دعواش شده نتونسته چیزی بگه سر من خالی کرده  تو امضای کاربری قبلیم گفته بودم ک مردونگی با  مرد بودن یکی نیست الانم میگم لازم نیست نر باشی تا مردونگی داشته باشی همین که یه جا میتونستی پا رو ضعیف تر از خودت بزاری اما نزاشتی ،میتونستی زخم زبون بزنی اما نزدی میتونستی خیانت کنی اما نکردی ،میتونستی دل بشکنی اما نشکوندی و.. بدون تو ته مردونگی هستی حتی اگه یه دامن گلدار تنته و یه چارقد سرت ،میخوام به همه مردا و زنایی ک در حق شریک زندگیشون خیانت کردن بگم این که یه هرزه که با همه میپره بهت پا داده و نفر سوم رابطت شده نشون دهنده این نیست ک  تو خیلی خاص و جذاب و زرنگی ،مگسا همیشه میرن دنبال گوه هرکی ام با مگس بپره ته مونده گیرش میاد. 
درمان داره؟ نمیتونم باور کنم که تا آخر عمر درگیرش باشم تصورشم سمیه

چه علائمی داری؟

در دنیایۍ ڪہ همہ مےخواهند خـــدای  جذّابـیـّت باشنـــد تو👈🏻 خــودت باش👉🏻 اینجورۍ از همہ جذّاب ترۍ🙂
شوخی میکنی؟چطوری؟ درمان یا کنترل؟

من پوست سرم جوش میزد ها جوش های وحشتناک و عفونتی

رفتم دکتر یه سری امپول زد به سرم و شامپو داد خوب شدم دیگه خداروشکر جوش نمیزنم 

یه مدت بعدش سرم شروع کرد به خارش کردن خیلی میخارید و پوسته پوسته میشد 

دکترمو عوض کردم رفتم یه دکتر بهتر قرص دار الان خیلی بهترم 

در دنیایۍ ڪہ همہ مےخواهند خـــدای  جذّابـیـّت باشنـــد تو👈🏻 خــودت باش👉🏻 اینجورۍ از همہ جذّاب ترۍ🙂
 درماتیت سبوره که کامل قابل درمانه اما پسوریازیس نه. بیشتر باید کنترلش کرد

ولی دکترم گفت قابل درمان نیست درماتیت...درماتیت همونه که مال سر صورت و قفسه سینست اما پسوریازیس واسه پوست بدنه ...مطمئنی درماتیت درمان میشه؟ باچی؟ کدوم دکتر برم؟ پسوریازیس هم دارم هر کدوم درمان شه سجده شکر به جا میارم لطفا بیشتر بگو 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
من پوست سرم جوش میزد ها جوش های وحشتناک و عفونتی رفتم دکتر یه سری امپول زد به سرم و شامپو داد خوب ش ...

گفت درماتیته؟ الان کامل خوب نشدی؟

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷