2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین چیزی هم وجود داره؟ آش حبوبات داره پس قاعدتا سریع حاضر نمیشه.

عدسی بپز.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

برنج ریز رو بزار بپزه.

توش سبزی آش بریز.

یکم سیر و پیاز سرخ کن، با ماست و کشک و دوغ هر کدوم خواستی بخور.

برای بهترشدن طعمش یه عصاره غذا هم بریز توش.

نیم ساعته حاضره.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
میدونم آشِ ماست اخه چجوریی بلد نیستم😅

برنج و بپز با اب و نمک ، له نشه برنج

بعد سبزی اضافه کن ( گشنیز و شوید و اسفناج )

بعد ماست و با سیر مخلوط کن اگه دوست داشتی( سیر بزن اگه نه ، نزن ) بعد قاطی کن با برنج و سبزی

برنج و بپز با اب و نمک ، له نشه برنج بعد سبزی اضافه کن ( گشنیز و شوید و اسفناج ) بعد ماست و با سی ...

پاشدم گذاشتم والا دلم یهو خیلی آش خواست🙈

لعنتی چرا هرشب میایی تو خوابم بسه من دیگ طاقتشو ندارم😔😪

یکم پیاز داغ و سیر داغ درست کن و سبزی آش با رشته و یکم آب بریز توش کمی که سبزی پخت و رشته نرم شد دوغ ترش بریز توش بزار بپزه انقد خوشمزست که نگو روشم نعنا و سیر داغ بریز

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️