چی کار می کنید و چقد تلاش میکنید چطوری به تنبلیتون غلبه می کنید و خودتون رو وادار به انجام دادن میکنید
تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋
هی میگفتم شرایطش پیش بیاد الان که بزرگترین نیاز برای رسیدن به اون هدفو دارم هی تنبلی میکنم امروز فرد ...
ای بابا چرا بلند شو انجامش بده بعدا پشیمون میشی
تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم میخوام ولی نمیتونم میخوام همه چیز عالی و در بهترین شرایط باشه و هلو هلو بیار تو گلو
احتمالا کمالگرایی؟