2777
2789
اون دوستت داره و تو هم نسبت بهش کشش داری اما حس اون بیشتر هست،البته اون اخلاق چندان خوبی نداره اما ب ...

واااای دقیقااااا 😑😑😑

شما ف ال میگیرید؟؟؟ 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

ازدواجتون بد نیست منتهی کلا و ذاتا متفاوت هستید، اون برات جذابیت هایی داره اما روی هم رفته اخلاق چندان خوبی نداره و میتونه عصبی بشه، نا امید و نا سپاس بشه و شاکی و ... ابدا عاقل نیست و بسیار ساده اما باهوش هست!

تو هم دخدر احساسی هستی که بیشتر وقتا با قلب و هیجانت جلو میری و تو هم سیاست و زرنگی نداری اما خوب به جاش زنونگی و ظرافت و لطافت داری که خودش بسیار با ارزشه،

اگر از نظر مالی و اجتماعی میتونی روش حساب کنی و موفقه که اوکی اما اگر از ایناست که ناله و نداری و .. بیخیالش شو،چون اذیت میشی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجتون بد نیست منتهی کلا و ذاتا متفاوت هستید، اون برات جذابیت هایی داره اما روی هم رفته اخلاق چند ...

واای چرا انقددد درست میگی همه چیو 😘😘😍😍

عاشقتم من 

واای چرا انقددد درست میگی همه چیو 😘😘😍😍عاشقتم من

فراموشکار هم هستی 😆🤗🥰

کلا برو حالش رو ببر و سعی کن خودتو اذیت نکنی،هیچی درست نمیشه فقط تو باید بیخیال بودنو یاد بگیری.

فراموشکار هم هستی 😆🤗🥰کلا برو حالش رو ببر و سعی کن خودتو اذیت نکنی،هیچی درست نمیشه فقط تو باید بیخ ...

ن میدونم قبلا پرسیده بودم منتها ازدواجو نپرسیدم و کلی بود 

(خجالتم نده) 😂😂😂

چرا اینو گفتید ک بیخیال باشم و هیچی درست نمیشه 

انقد دوس دارم همش با شما حرف بزنم 

ن میدونم قبلا پرسیده بودم منتها ازدواجو نپرسیدم و کلی بود (خجالتم نده) 😂😂😂چرا اینو گفتید ک بیخیال ...

منم دوست دارم باهات حرف بزنم عزیزم ، میدونم که این حرفهامو موقع بروز مشکلات یادت میره و تو شرایط غرق میشی .. 

اینو بدون که همه چیز یک بازی هست و تو باید کنترل کردن خودت رو یاد بگیری،کنترل احساس و افکار و رفتار و ....

منم دوست دارم باهات حرف بزنم عزیزم ، میدونم که این حرفهامو موقع بروز مشکلات یادت میره و تو شرایط غرق ...

من از حرفاتون حتی اسکرین شات میگیرم ک داشته باشم

چطور میتونم غلبع کنم  حتی خودتون هم گفتید من همش با احساسم تصمیم میگیرم

و دائما بلاتکلفم در تصمیمات

مث همین ازدواجم با این آقا ک 10 سال ازم بزرگترن

من از حرفاتون حتی اسکرین شات میگیرم ک داشته باشمچطور میتونم غلبع کنم حتی خودتون هم گفتید من همش با ...

اینکه شک داری برای ازدواج باهاش حق داری چون اونم نرمال نیست و هیجانی و عصبیه، منتهی بزرگترین امتحان و چالش تو در زندگی خودت هستی،فرقی نمیکنه کنار کی باشی، حداقل این آقا خیلی دوستت داره ....

اینکه شک داری برای ازدواج باهاش حق داری چون اونم نرمال نیست و هیجانی و عصبیه، منتهی بزرگترین امتحان ...

وای دقیقا همین طوره و عصبیه و... 

چ جالب ینی این منم ک باید رو خودم کار کنم فرقی نداره ک کی کنارم باشع

واقعا خیلی دوسم دارع؟  چرا سرده انقد بامن 

ک احساس میکنم دلشو زدم

وای دقیقا همین طوره و عصبیه و... چ جالب ینی این منم ک باید رو خودم کار کنم فرقی نداره ک کی کنارم باش ...

اخلاقش بده ... 

در دوست داشتنش شکی نیست، کلا منطقی و خشکه

خودت هم عامل رفتار بدش هستی یک وقتایی

اخلاقش بده ... در دوست داشتنش شکی نیست، کلا منطقی و خشکهخودت هم عامل رفتار بدش هستی یک وقتایی

اره عزیزم دقیقا  و بعضی اوقات از کارای خودم اخلاقش بده 

و بسیار لجباز هستش 

نفست حقه برام 

مرسی مهربونم  

برام دعا کن باشه  

اره عزیزم دقیقا و بعضی اوقات از کارای خودم اخلاقش بده و بسیار لجباز هستش نفست حقه برام مرسی مهربونم ...

تو خودت اینقدر عشقی که خدا صداتو بهتر از هر کسی میشنوه و هوای قلب با محبتت رو داره، پس باهاش حرف بزن ❤️

تو خودت اینقدر عشقی که خدا صداتو بهتر از هر کسی میشنوه و هوای قلب با محبتت رو داره، پس باهاش حرف بزن ...

دوست دارم کلیییی

انرژی مثبت منی😘😘