2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این توانایییشه  تو میتونی بگی من نمیام مثلا     لازم نیست کاری کنی     چرا بابت همه چیز می خواین وارد نبرد بشین 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
خیلی راحت باهاش مخالفت کن اولش سخته برات ولی عادت میکنه فقط حرف خودش رو به کرسی بشونه 

واای نمیدونی خودشو یه آدم مذهبی دلسوز جلوه میده که میخواد مشکلات همه رو حل کنه

مثلا یه نمونش بزور خواهر شوهرمو مجبور کرد که خونه ثبتنام کنه اونم نتونست تا آخر پولو پرداخت کنه با جاریم بحثش شد.جاریمم هی میگه ناراحتم منو باش براشون دلسوزی میکنم بابا آخه تو چیکار داری خونه نداره 

بگو خودم شعور دارم لازم نیست کسی برام تصمیم بگیره عقایدت رو. نگه دار برای خودت 

سر اینکه رهبر گفته بچه زیاد منو کشته خودش ۵ تا داره من ۲ تا هی میگه بیارین به هر زبونی گفتم باز تو مهمونیا مارو اسیر میکنه بسکه میگه