2777
2789
عنوان

تور خدا بدون مسخر کردن کمک کن

143 بازدید | 17 پست

من دبشب خونه دوستم خوابیدم نمیدونم چه اتفاقی افتاد که تشک من خیس بود صبح که بلند شدم حالا فکر میکنن من دستشویی کردم به خودم چی بگم چیکارکنم    

شاید عرق کردی

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم

موقعیت سختیه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه لیوان اب بگیر به بهونه خوردن..بریز اونجا که خیسه

بگو ای واییییی (بزن یکی تو صورتت) 

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
من ساعت۹پاشدم الان برم بریزم

او

خب ساعت ۹ باید این کارو میکردی دیگه دیر شده..  

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
خب اگه کارتو بود خودتم‌باید خیس میبودی ابی چیزی نریخته  یا زمین از قبل خیس نبود تشک نم گرفته ...

خودمم خیس بودم متاسفانه🤦🤦😭😭

صبح تا حالا انقدر گریه کردم