با پیاز یا بدون پیاز تو کره با ادویه تفت بده سیب زمینی هارم یا سرخ کن یا تنوری کن
بعد تو ی ماهیتابه بچین روهم پنیر پیتزا بریز بزار تو فر یا رو گاز زیرشو کم کن
میشه ی ساندویچ مرغ خوشمزه که حالا با نون باگت یا هر نونی میتونین بخورین
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
نازک ببری سینه رو مثل تیکه شنیسل بعد تو آرد سوخاری و تخم مرغ بزنی و با برنج بخوری
میتونی سینه رو مکعبی خرد کنی استانبولی بذاری با سیب زمینی و مرغ
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
میتونی هم تو تابه دو طبقه بریزی سینه مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه و ادویه بزنی میتونی روغن زیتون هم بزنی
سرخ میشه مثل ساندویچ مرغ بخوری
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
برای کباب یه سینه مرغ رو با هاون برقی میتونم چرخش کنم؟
اگر میخوای کباب درست کنی باید دنبه و فلفل دلمه ای همراهش چرخ کنی چون گوشت سینه سفته کبابش خشک میشه ولی اگر دنبه داری با اون چرخش کن یک مقدارم زعفرون بزن عالی میشه