2777
2789

صبح ساعت ۶یادت افتاده،🤣🤣

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه نه خونه دارم نه شوور نه بچه ی نق نقو  حالام بگیر بخاب

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

هرکی موافقه تاپیکو ادامه بدیم و تجربه هامونو بنویسیم و پایه هست ک هرروزبیاد سر بزنه تجربشو بگه بلایکه

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
اره عزیزم دوست داشتم نظر اونایی که بیدار هستن و بدونم    

من مغزم تا۲ساعت بعد بیدار شدنم هنگه جالبه آنقدر سرحال بیدار میشی دنیا به کامت همیشه

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
من مغزم تا۲ساعت بعد بیدار شدنم هنگه جالبه آنقدر سرحال بیدار میشی دنیا به کامت همیشه

نه عزیزم همیشه هم به کام نیست اما تا بتونم خودم خرابش نمیکنم از داشته هام لذت می برم و خدارو بابت نعمتام شکر میکنم سرحال بیدار شدنمم بستگی به خواب شبم داره حدود یازده دیشب خوابیدم تازه دوسه بار هم بین شب برا پسرم بیدار شدم ولی خب خدارو شکر امروز سرحالم 

نه عزیزم همیشه هم به کام نیست اما تا بتونم خودم خرابش نمیکنم از داشته هام لذت می برم و خدارو بابت نع ...

خدا رو شکر خدا پسر گلتو حفظ کنه