2777
2789
یه جا خوندم نوشته بود عادت ندارن زود بخوابن ، با خودشون حرف میزنن، دست خطشون بده ، قبل حرف زدن فکر م ...

من این عادتا رو دارم ولی واقعا بده. مخصوصا حرف زدن با خودم. خیلی پیش اومده ضایع بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این عادتا رو دارم ولی واقعا بده. مخصوصا حرف زدن با خودم. خیلی پیش اومده ضایع بشم

من نیز هم 😂😂 ولی بدخط نیستم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

ببین تو ظاهر با اطرافیانشون دوست میشن ک تنها نباشنا ولی تو باطن همش میگن کاش یکی مث خودم بود اینا همشون اسکلن 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

منم خیلی مسخره شدم بخاطر حرف زدن با خودم ولی برام مهم نیست از بچگی همین جوری بودم تا الان ، اطرافیانم فکر میکنن آدم عجیبیم 

دست خط من در انگلیسی و فارسی افتضاحه دست خطم 

عادت ندارم شب زود بخوابم 

به اطرافم دقت نمیکنم چون همش توی خودمم تو دنیای خودم 

واممم به چیزهایی که اصلا مهم نیستن دقت میکنم مثلا دین یهودی و فرقه ی شیطانی درموردش مطالعه میکنم 

نمی‌دونید چقدر اسلام خوبه عالیه😂و اینکه خیلی ساکتم و در مواقع ضروری فکر میکنم بعد حرف میزنم 

[QUOTE=250832847]منم خیلی مسخره شدم بخاطر حرف زدن با خودم ولی برام مهم نیست از بچگی همین جوری بودم تا الان ، اطرافیان ...[/QUOTE

منم با خودم حرف میزنم تازه خیال‌پردازی هم میکنم دقیقا 

اصلا مهم نیست

من دیشب تست هوش ریون دادم. تو حدودا ۲۰ دقیقه به ۶۰ تا سوالش جواب دادم. با نمره ۱۳۰ تو مرز باهوش و تیزهوش بودم...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
ما چهارم یه معلم داشتیم نمیذاشت با خودکار بنویسیم. انقدر تمرین خط کردم تاکه خوشخط شدم گذاشت با خودکا ...

من تا کلاس پنجم با دو تا دست می‌نوشتم. چپ و راست. با چپ مینوشتم، خسته میشدم با راست می‌نوشتم.

الان ولی چپ م، غالبه. اما خیلی کارها رو با راست انجام میدم.

من تا کلاس پنجم با دو تا دست می‌نوشتم. چپ و راست. با چپ مینوشتم، خسته میشدم با راست می‌نوشتم. الان ...

مشکل من اینه با دست چپ مینویسم ولی تمام کارهام با دست راسته. یکی ازم میپرسه چپ دستی را راست دست نمیدونم بگم راست یا چپ

مشکل من اینه با دست چپ مینویسم ولی تمام کارهام با دست راسته. یکی ازم میپرسه چپ دستی را راست دست نمید ...

بگو با چپ می‌نویسم.

بزار بقیه ش رو خودش ازت بپرسه😂😂