2777
2789
عنوان

مشاور خانواده خانم بهتره یا آقا ؟

492 بازدید | 48 پست

من همسرم هیچ وقت نمیاد مشاور خودم تنها میخوام برم بیشتر تمایل دارم تلفنی باشه

یه مشاور میخوام که همیشه مشکلاتم رو بهش بگم و تشخیصش درست باشه و راه حل خوب بده

اخلاقای همسرمو بهتر درک کنه و بتونه کمکم کنه 

بنظر شما آقا بهتر میفهمه رفتار همنوع خودش رو ؟؟

من خودم از لحاظ راحتی فرق نداره برام 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
خانم
8
88%
آقا
1
11%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین الان یه تاپیک زدم درباره مشاوره خودم ترجیحم خانمه ولی اگه همسرم قبول کنه بیاد نمیدونم کدوم ...

من همسرم قطعا نمیاد 

خودشم حتی با من حرف نمیزنه 

همه حرفام میمونه تو دلم و حل نمیشه هبچ وقت 

تلفنی نمیشه باید حضوری باشه آقا یا خانم مهم نیست باید مجرب باشه

حضوری برام سخته

یکی میخوام همیشه دم دست باشه راحت زنگ بزنم مشکلمو بگم

اگر حضوری باشه نمیرم ، کسی هم ندارم باهاش حرف بزنم و نمیشه حرف خونه رو هم ب هر کسی گفت 

حضوری برام سخته یکی میخوام همیشه دم دست باشه راحت زنگ بزنم مشکلمو بگم اگر حضوری باشه نمیرم ، کسی ه ...

تلفنی نمیتونی مشکلتو درست برسونی باید حضوری باشه تا هم تست بگیرن هم کامل سوالات شونو بپرسن هم اخلاق ورفتار وحرکات بدن وغیره از نزدیک ببینن

تلفنی نمیتونی مشکلتو درست برسونی باید حضوری باشه تا هم تست بگیرن هم کامل سوالات شونو بپرسن هم اخلاق ...

فوقش دفعه اول حضوری میرم دفعات دیگه تلفنی 

اخه وقتی همسرم خودش نمیاد تست و اینا چه فایده داره

بفرستبن نشد با واتساپ بابام میرم

📝
سه راه‌حل کاربردی برای مقابله با استرس‌های زندگی‌:

۱- هرگز عادت به بازگوکردن مسائل خود نزد همه نکنید؛ بازگو کردن مسائل وزن آنها را زیاد میکند.

۲- فقط به زمان حال فکر کنید، گذشته‌تان و آینده‌تان را خیلی جدی نگیرید، گذشته تمام شده است و آینده هنوز نیامده است.

۳- به خودتان استراحت بدهید استراحت های روزانه مانند خواب روزانه، فیلم دیدن و استراحت‌های هفتگی مانند وقت گذراندن با دوستان و خانواده در آخر هفته‌ها و استراحت‌های ماهانه یا سالانه مانند مسافرت.

با این سه گام بعد از مدت کوتاهی ظرفیت روحتان افزون میشود و مسائل بدون استرس برایتان حل شدنی خواهد بود. امتحان کنید
https://chat.whatsapp.com/FzoksyzitmeHA7LAt1MG4N