2777
2789
عنوان

نوزادم یبوست داره. چه شیرخشکی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 38 پست
یعنی باید اب بدم؟

آب معدنی و آب شیر نباید بدی آب باید بحوشونی ولرم بدی بهش بعضی دکترا میگن سرد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من پسرمم همینطور بود.الان ۳سالشه خداروشکر بهتر شده. دخترم ۵۰ روزشه.اوایل که شیشه میدادم فقط روزی ۲ ...

سلام عزیزم هنور آپتامیل پپتی جونیور میدی به بچتون؟دیگه بالا نمیاره؟یبوست نگرفته؟

دخترم رفلاکس داره با ببلاک arیبوست گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم هنور آپتامیل پپتی جونیور میدی به بچتون؟دیگه بالا نمیاره؟یبوست نگرفته؟ دخترم رفلاکس داره ...

سلام عزیزم.بله هپینو میدم یبوست نگرفته.ولی بالا میاورد همچنان.از وقتی امپرازول میدمش دبگه بالا نمیاره

سلام عزیزم.بله هپینو میدم یبوست نگرفته.ولی بالا میاورد همچنان.از وقتی امپرازول میدمش دبگه بالا نمیار ...

پس مال رفلاکس نیست درسته؟فقط مال آلرژیه؟

دخترم با اینکه بهش اس امپرازول میدم باز بالا میاره .شیر ببلاک ای آر خیلی خوبه ولی باهاش یبوست میشه نمیدونم چیکار کنم دیگه😔بچم خیلی داره اذیت میشه

پس مال رفلاکس نیست درسته؟فقط مال آلرژیه؟ دخترم با اینکه بهش اس امپرازول میدم باز بالا میاره .شیر بب ...

برای رفلاکس و آلرژیه.دختر منم دکتر گفت صبحا نصف شاسه بهش اس امپرازول بدم.من میدادم و همچنان بالا میاورد.با یه دکتر دیگه مشورت کردم گفت نصف صبح بهش بده نصف شب.دیگه خیلیییییی کم بالا میاره