رفلاکس دختر من ناشی از آلرژیه.فعلا دارم یکی یکی مواد غذایی رو براش امتحان میکنم ببینم کدومو میخورم که حالش بد میشه تا قطعش کنم.دکتر هم امپرازول براش نوشته میدمش.شیر خودمو میدم روزی یک الی دو وعده فقط شیر خشک میدم.
رفلاکس دختر من ناشی از آلرژیه.فعلا دارم یکی یکی مواد غذایی رو براش امتحان میکنم ببینم کدومو میخورم ک ...
شیشه که میدی سینه هم میگیره؟ منم خیلی چیزا حذف کردم کل لبنیات کل اجیل ها. گوشت گاو و ماکارونی و میوه خام سبزیجات خام کیک بیسکوییت شکلات قهوه ارده و کنجد و ادویه و رب گوجه و گوجه خیار و حیلی چیزای دیگه نمیخورم
از دکترت بپرس بچه که شیر مادر میخوره آب هست کلی شیر خشکی آب بدن تامین نمیشه دکتر فریبرز زندیه پن بچم کمتر از یک ماهش بود ندادم چون گفتن زیر ۶ ممنوع بچم داغون شدکترم دعوام کرد تو کلاسامیگن شیر مادر اولش آب اینو یاد نمیدن که شیر خشکیا باید بخورن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
شیشه که میدی سینه هم میگیره؟ منم خیلی چیزا حذف کردم کل لبنیات کل اجیل ها. گوشت گاو و ماکارونی و میوه ...
من پسرمم همینطور بود.الان ۳سالشه خداروشکر بهتر شده.
دخترم ۵۰ روزشه.اوایل که شیشه میدادم فقط روزی ۲ بار،سینه هم مبگرفت.ولی ۲۰ روز پیش جراحی کردم دو سه روز فقط شیشه دادنش.از اونموقع سینه میگیره ولی هی از دهنش ول میشه.اما اینطور نیست که کلا نگیره