2777
2789
عنوان

شما هرماه چقدر خرج خونتون میشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6637 بازدید | 210 پست
خوشی کن.ولی جلوی ول خرجی هاتو بگیر دوست من.شوهرت فردا از این خرجانمیکنه ها

اره درسته باید بیش تر پس انداز کنم 

نه بخاطر خرج کردن تو زندگی مشترک، اون زیاد مهم نیس 

کلا لازمه🤌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا ابلفضل چ میکنی دختر.ببخشید درامدتون چقده؟

حدود  بیست تومن، خب دوتا بچه دارم ،کلاسهای مختلف میرن،دیگه حدود نصف درآمد و پس انداز کنیم کافیه خب ،بقیه ش خرج میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ماهی پنج تومن میشه خدایی نمیشه زندگی کرد دیگ امروز ب ی مرغ و سه کیلو گوشت یه میلیون دادم تا اخرماه هم ک نمیمونه زودی تموم میشه ☹️

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
کل حقوق خرج میکنیم نزدیک ۱۲میلیون قسط و کرایه خونه و ایناااا باهم

منم باقسطام ۱۰ تومنو رد میکنم.منظورم فقط خرج خونه وخوراکی بود

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....
منم باقسطام ۱۰ تومنو رد میکنم.منظورم فقط خرج خونه وخوراکی بود

نهایتا ۴یا ۵

اصلا بیرون نمیریم برا غذا یا تفریح

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
خدا بیشتر بهتون بده.اره دیگه رستورانو غذای بیرون کمرشکنه خرجش

اره دیگه هفته ای یه بار هم باشه ۵۰۰ میشه ،یه شیرینی یا کیک ساده هفته ای ۲۰۰ میشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

2 تومن مرغو گوشت و چرخ کرده، 1 تومن فروشگاه،2 تومن میوه و سبزیجات یکم خوراکی، 1 تومن خورد خورد میره سوپری سر کوچه، برنج هم که نمیخریم پدرشوهرم میده، یکی دو تومن هزینه های جاری مثل پارکی تفریحی تنقلاتی، لباسم که جدا

یه دختر۱۸ماهه دارم،حدود ۴.۵ هزینه خوراکمونه،برنج هم نمیخریم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست