2777
2789
عنوان

توروخدا راهنمایی م کنید

107 بازدید | 11 پست

ارشد قبول شدم.یه درس افتادم شدم۹واحد و ترم اضافه خوردم

چطوری ارشد ازاد رو میشه پیچوند که بهمن برم ثبتنام کنم؟هیچ راهی داره؟؟؟؟

خانواده م خبر ندارن اگر بفهمن دق میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تبریک میگم عزیزم. من همین اتفاق برام افتاد. ورودی مهربودم و اون درسی که افتادم هم ترم بهمن فقط ارائه میشد چون دولتی بود. با یکی از اساتیدصحبت کردم و همون درس رو شهریور ازم امتحان گرفتن ونمره رد کردن برام. شرمنده یه اسمی داره که فراموش کردم. اصلانگران نباش چون ازاد پول میخان فقط، دست خود آموزشه و کلی راه حل دارن برا این مشکل. 

یادم افتاد معرفی به استاد بود. از اون ماجرا سه سال میگذره و الان یه ساله ارشدم هم تموم شده، منظور اینکه بسپار به خدا و بدون نگرانی تلاشت رو بکن و کوتاه نیا. حتما خدا از این نگرانی هن نجاتت میده و ی روز فقط خاطره ش برات میمونه. بازم تبریک عزیزم و امیدوارم خوش بدرخشی 💖 💖 💖 

یادم افتاد معرفی به استاد بود. از اون ماجرا سه سال میگذره و الان یه ساله ارشدم هم تموم شده، منظور ای ...

اخه عزیزم شش واحد معرفی به استاد داشتم اینم سه واحده شد ۹واحد اصلا کمیسیون قبول نمیکنه.استاد هم کاری دیگه ازش ساخته نیست

نمیشه ترم مهر ثبتنام نکنم بزارم بهمن؟قبولی سوخت میشه؟

البته ۹ونیم که سیستم ۱۰ رد میکنه مطمئنی افتادی ؟ بعدش میتونی اون درسو معرفی به استاد برداری خب

اره ۹ونیم چون دانشگاه ازاده

راجع به معرفی ام پایان توضیح دادم عزیزم

اخه عزیزم شش واحد معرفی به استاد داشتم اینم سه واحده شد ۹واحد اصلا کمیسیون قبول نمیکنه.استاد هم کاری ...

از اموزش سوال کن، فکر کنم بتونی ثبت نام کنی و مرخصی بگیری تا واحدای باقیمونده رو بگذرونی