2777
2789

آدم نسبتا معتقدیم

یعنی از اینکه خودکشی کنم و برم جهنم میترسم

ولی تا روحیم بد میشه یا با پدر و مادرم دعوا می کنم یا دچار بی انگیزگی و روزمرگی و ترس از آینده میشم سریع به خودکشی و خلاص شدن فکرمی کنم 

نمیدونم چمه

میدونم خودکشی چقدر بده و خلاص شدن نیست ولی باز هرچی میشه و هر مشکل کوچیک یا بزرگی تو زندگیم پیش میاد سریع فکر می کنم اگه بمیرم و نباشم دیگه راحت میشم

چیکار کنم؟

یعنی افسردگی دارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم دوتا بچه مث دسته گل دارم شوهرم خیلی مرد خوبیه ٱدم معتقدی هم هستم اما همش به خودکشی فکر میکنم خیلی ناراحتم از این حس 

همش حس میکنم خستمه یا حس میکنم اذیتم نمیدونم توضحیش سخته بعضی وقتا واقعا میرم انجام بدم پشیمون میشم

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
علائم افسردگیه باید بری دکتر

از همین میترسیدم

مادرمم افسردگی داره

خواهرمم همینطور

مادرم دلش خوش بود م حداقل سالمم

که نیستم

ولی نمیذارم بفهمه 

ان شاءالله رفتم شهر دیگه دانشگاه همونجا میرم دکتر مامانمم نفهمه

منم همینم هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم دوتا بچه مث دسته گل دارم شوهرم خیلی مرد خوبیه ٱدم معتقدی هم هستم ...

وقتی اینجور چیزاا پیش میاد سعی کن کارهایی کنی ک انرژی مثبت دارن ، مثل تفریح  پارک   ویتامین مصرف کن شاید ویتامین بدنت کمه اینجور چیزا ذهنت میاد  

خشم سرکوب شده داری؟

بچگیم تو خونه پدری تنش زیاد بود از وقتی ازدواج کردم خداروشکر همه چی خوبه اما من انگار خوب نیستم همش حس میکنم زیادی زنده موندم بعد دام برای بچه هام میسوزه 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
چرا من و تو مثل همیم انقدر؟ خودکشی راه حل مشکل نیست اما من یاد گرفتم خودم باشم از زندگی لذت ببرم&n ...

ولی تو هم سعی کن به فکر درمان باشی

ماه یه مصیبت بزرگ سریع کارمونو میسازه و کاری که نبایدو می کنیم