2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در شهر ری معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 22283 بازدید | 55 پست
الان شماره اشو بهت میدم

باید برا حرم تماس بگیرم چند وقت یک بار وقت میدن ؟ یکم راهنمایی میکنید و اگر تجربه زایمان بلهاشون دارید میگید چطور بودن من خیلی فوبیای زایمان دارم خواهرم سزارین شد انقدر وحشتناک درد داشت ترس منو برداشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخواستی اهنگری بری دکتر مریم احمدی دکتر خودم بود پنج سال پیش  پسرمو  زایمان کرد

تو روخدا یکم از تجربیاتتون و شناختتون بهمون بگید استرسمون کم بشه و بتونیم انتخاب درستی داشته باشیم

تو روخدا یکم از تجربیاتتون و شناختتون بهمون بگید استرسمون کم بشه و بتونیم انتخاب درستی داشته باشیم

دکتر خوبیه نگران نباش من از زایمان طبیعی می ترسیدم هیچ کس اختیاری سز نمی کرد ولی دکتر احمدی سز کرد منو 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
تا حالا ندیده بودم کدوم ضلع حرم؟

ببین دقیق ظلع رو نمی دونم .شما بری داخل خود حرم از هر کدوم از خدام بپرسی یا از خود نگهبان درب حرم محال ممکنه کمکت نکنه بری به سمت درمانگاه

خدایا خودت پشت و پناهم باش

دکتر زهرا ستوده دکتر عالی هست من خواهرم پیشش زایمان کرد طبیعی  تحت مراقبت خودشم بود خیلی خداروشکر زایمان خوبی داشت. کارهای درمانی و زیبایی هم انجام میده. آدرسشو میزارم :  تهران، ری دولت آباد فلکه سوم ‌کوچه علیزاده پلاک ۲۷

.

دکتر عاطفه الهویی نظری من رفتم پیششون با یک دوره دارویی ک داد بعدش باردارشدم وخداروشکر زایمانمم ایشون انجام دادن خیلی زایمان راحت و خوبی داشتم و مهمتر اینکه انقد بخیه هارو تمیز و جذبی زدن خیلی کارشون عالیه