2777
2789

سلام عزیزان.

من باردارم و خردادماه متوجه شدم زگیل تناسلی گرفتم. در ناحیه‌‌ی پرینه.

بماند چقدر استرس کشیدم. دکترم گفت باید بسوزونیم تا ببینیم بعد زایمانت چی پیش میاد. 

درمان طب سنتی هم سرچ کردم که شهد انجیر تازه، خمیر حنا ترکیب شده با سرکه سیب رو پیشنهاد کرده بود. که به نظرم در برابر پیچیدگی مساله ناکافی بودن.

خلاصه رفتم و دکترم سوزوند. یک هفته بعد دوباره دراومد با سرعت رشد بسیار زیاد و بزرگ. دکتر دوباره سوزوند و گفت ایمنی بدنت ضعیفه و ویتامین‌های مختلف داد. چقدر هم گرون شدن. داروها رو خوردم دوباره دراومد🥲 دوباره دکتر و استرس و درد و سوزوندن و داروهای بیشتر برای تقویت ایمنی‌‌م. و دکتر گفت معمولا تا ۳ جلسه طول می‌کشه. چی شد؟ دوباره دراومد🥲 دکتر گفت من دیگه نمی‌دونم چی بدم تقویت بشی. هرچی آمپول و قرص و شربت و حتی ترکیب ژل رویال و گرد گل و ... بود رو داده بود قبلا. هرجلسه هم تقریبا ۳۰۰ تومن برای سوزوندن. همه‌ی داروها هم آزاد و بیمه تقبل نمی‌کرد. و گفت اگر تا هفته ۳۵ خوب شدی شدی وگرنه حتما باید سزارین بشی. 

خب این شد ۴ جلسه سوزوندن. و دکترم هم بسیار حاذق و معروفه.

خانومی که شما باشید پس‌فرداش دوباره چندتا زد. 🥲🥲🥲

زنگ زدم گفت نمی‌دونم باید چی بگم. یک روز درمیون با پنبه سرکه‌سیب بزن بهش شاید فایده داشت.

دیدم عه! این همه درمان آخرش برسم به سرکه سیب؟ 

گوگل کردم درمان طب سنتی زگیل تناسلی. دکتر خیراندیش همون انجیر رو توصیه کرده بود.

وقتی انجیر رو می‌کنی از قسمت بالاش یه شهد سفید بیرون می‌زنه. و یک خانمی هم توی نی‌نی سایت گفته بود با این روش جواب گرفته. 

گفتم من که انقدر خرج کردم و درد و استرس کشیدم این هم روش. هرچند منطقی به نظر نمی‌رسه.

انجیر تازه تهیه کردیم و زدیم. آی می‌سوخت. ولی تحمل کردم. دو روز بعدش هم زدم.

دوستان الان ۴ روزه که هیچ اثری نیست هزارالحمدلله. حتی جاش هم نیست. انگار هیچ وقت نبوده.

هرچند هنوز باورم نمی‌شه. گفتم شاید هنوز جاهایی انجیر روی درخت باشه و این تجربه به درد کسی بخوره. 

اگر انجیر پیدا نکردید حنا رو با سرکه سیب خونگی خمیر کنید و بذارید. سوزشش رو چند دقیقه تحمل کنید. 

این رو هم یه دکتر طب سنتی گفت که البته من امتحان نکردم.

امیدوارم همیشه سلامت باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به مردایی که تو باردادی به زناشون خیانت میکنن و زگیل انتقال میدن بهش من از دکتر فوق تخصص زنان پ ...

عزیزم الکی لعنت نفرس اون دکتریم که اینو گفته بی سواد بوده خوده من از توالت فرنگی بیمارستان گرفتم و‌جالبه ک با یه زگیلی هم اتاقی بودم دقیقا ۳ هفته بعدش مبتلا شدم و بعدم همسرم

عزیزم منم دارم ویروس زگیل هیچ وقت از بدن پاک نمیشه تو خون میمونه و ممکنه بسته به ایمنی بدنت دوباره برگرده در هر حال به نظرم بچتو سزارین کن، چون اگر داخل مخاط دهانه رحمت ویروس نفوذ کرده باشه مثل من ممکنه حین زایمان طبیعی بچه رو واگیر کنه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
لعنت به مردایی که تو باردادی به زناشون خیانت میکنن و زگیل انتقال میدن بهش من از دکتر فوق تخصص زنان پ ...

خواهرشوهر من داره زگیل ، خواهرشوهرش هم داره ک مجرده تو ی خونه زندگی میکنن لباس همو میپوشن و هیچکدومشون رعایت نمیکنن 

عزیزم منم دارم ویروس زگیل هیچ وقت از بدن پاک نمیشه تو خون میمونه و ممکنه بسته به ایمنی بدنت دوباره ب ...

ضممن این که تو بارداری تشدید میشه، من قبل اقدام دو دوره شیاف واژیتکس استفاده کردم که تو این دوره اقدام رو ممنوع کرد دکتر برام

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰