سلام عزیزان.
من باردارم و خردادماه متوجه شدم زگیل تناسلی گرفتم. در ناحیهی پرینه.
بماند چقدر استرس کشیدم. دکترم گفت باید بسوزونیم تا ببینیم بعد زایمانت چی پیش میاد.
درمان طب سنتی هم سرچ کردم که شهد انجیر تازه، خمیر حنا ترکیب شده با سرکه سیب رو پیشنهاد کرده بود. که به نظرم در برابر پیچیدگی مساله ناکافی بودن.
خلاصه رفتم و دکترم سوزوند. یک هفته بعد دوباره دراومد با سرعت رشد بسیار زیاد و بزرگ. دکتر دوباره سوزوند و گفت ایمنی بدنت ضعیفه و ویتامینهای مختلف داد. چقدر هم گرون شدن. داروها رو خوردم دوباره دراومد🥲 دوباره دکتر و استرس و درد و سوزوندن و داروهای بیشتر برای تقویت ایمنیم. و دکتر گفت معمولا تا ۳ جلسه طول میکشه. چی شد؟ دوباره دراومد🥲 دکتر گفت من دیگه نمیدونم چی بدم تقویت بشی. هرچی آمپول و قرص و شربت و حتی ترکیب ژل رویال و گرد گل و ... بود رو داده بود قبلا. هرجلسه هم تقریبا ۳۰۰ تومن برای سوزوندن. همهی داروها هم آزاد و بیمه تقبل نمیکرد. و گفت اگر تا هفته ۳۵ خوب شدی شدی وگرنه حتما باید سزارین بشی.
خب این شد ۴ جلسه سوزوندن. و دکترم هم بسیار حاذق و معروفه.
خانومی که شما باشید پسفرداش دوباره چندتا زد. 🥲🥲🥲
زنگ زدم گفت نمیدونم باید چی بگم. یک روز درمیون با پنبه سرکهسیب بزن بهش شاید فایده داشت.
دیدم عه! این همه درمان آخرش برسم به سرکه سیب؟
گوگل کردم درمان طب سنتی زگیل تناسلی. دکتر خیراندیش همون انجیر رو توصیه کرده بود.
وقتی انجیر رو میکنی از قسمت بالاش یه شهد سفید بیرون میزنه. و یک خانمی هم توی نینی سایت گفته بود با این روش جواب گرفته.
گفتم من که انقدر خرج کردم و درد و استرس کشیدم این هم روش. هرچند منطقی به نظر نمیرسه.
انجیر تازه تهیه کردیم و زدیم. آی میسوخت. ولی تحمل کردم. دو روز بعدش هم زدم.
دوستان الان ۴ روزه که هیچ اثری نیست هزارالحمدلله. حتی جاش هم نیست. انگار هیچ وقت نبوده.
هرچند هنوز باورم نمیشه. گفتم شاید هنوز جاهایی انجیر روی درخت باشه و این تجربه به درد کسی بخوره.
اگر انجیر پیدا نکردید حنا رو با سرکه سیب خونگی خمیر کنید و بذارید. سوزشش رو چند دقیقه تحمل کنید.
این رو هم یه دکتر طب سنتی گفت که البته من امتحان نکردم.
امیدوارم همیشه سلامت باشید.