2777
2789

باباش بنده خدا مریضه مجبور شدن برن یه شهر دیگه دکتر با مادرش،هرچی مامان بزرگم که مامان بزرگ اونم هس خیلی هم مهربونن میگف بیایم دنبالت بیا شب خونه ما بابات هم مریضه هم نگران تو نباشه هی زنگ میزنه بچه هارو بیارین خونتون با خواهر کوچیکترش گفته نه مگه من بچم باز گفته خالم بره پیشش که (خیلی هم تحویلشم میگیرن) برگشته به خالم که عمش میشه بی ادب گفته نمیخوام کسی مزاحمم شه گفته بالا شب دو تا دختر خوب نیست گفته پس عمه بیاد یعنی مامان من،منم چون تک دخترم و تنهام با مامان بابام دوست ندارم شب خونه نباشن،مامان بزرگم انقد گریه کرده جوش زده وایه مریضی داییم باز  زنگ زده میگه غریبی نکنی چیکار کنم دیگه هرچی بهش میگیم جواب سربالا میده میگه نمیام.منم گفتم نه یه شبه دیگه ولی الان دوست داشتم مامانم پیش خودم باشه 

چقدر یه ادم میتونه بی ملاحظه و لوس و قد باشه وقتی همه به فکرشن اون انقد مغرورانه رفتار کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا چیکارش دارید خب خونه خودش راحت تره 

منم بودم نمیرفتم جایی 

خونه راحته نمیترسه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ما چیکارش داربم بابای بنده خداش نگرانه 

خب تو هم با مادرت برو 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
حالا یه شب که مامانت رو نمیخوره بعضیا با خانواده پدری راحت نیستن شاید با مامانت راحت تر از خالته تو ...

نه اتفاقا با خاله هاش کامل قطع ارتباطه شما نمیدونید چه ادایی داره که قضاوت نکنید

شما يه بچه اي

اونم يه بچه ديگه

عزيزم از هم بهتر نيستين

اون لج ميكنه

شمام ميگي چراا مامان من پيشم نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب حالا یه شب مامانت نیست شما هم کم لوس نیستی

چه بی ادب چرا لوس باشم؟چون مامانم بنده خدا زنگ زده بهش ۱۰ بیام خوبه بعد خودش تلفن برنمیداره مبده خواهر ۷ سالش که بگو ۱۱.۵ بیان در این حد بی ادبه انقد مامانم همه باهاش خوبن؟؟؟؟!مامانش و خواهرش و باباش انقد خوبن این نمیدونم ب کی رفته

تاپیک زدی بعد مخالف خودت حرف میزنیم میگی قضاوت نکنید 

تاپیک زدی که فقط تاییدت کنیم ؟

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤