2777
2789

بچه ها یک اسکناس 100 دلاری آمریکا به تومان چقدر میشه؟؟؟؟

مثلا چند میلیون میشه ؟؟؟؟؟

بچه ها خواهش میکنم لطفا اگه میدونین جوابم رو بدین خیلی مهمه🙏🙏🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دلار ۲۸ باشه میشه دو میلیون هشتصد فکر کنم

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
فک کنم ۳ میلیون میشه 

مرسی عزیزم🌹🙏😍

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
اگه دلار ۲۸ باشه میشه دو میلیون هشتصد فکر کنم

خیلی ممنونم دوستم 🌹🙏😘

نزدیک سه تومن

ممنونم دوست خوبم🙏🌹😘🌷

بستگی به قیمت روز دلار داره الان حدود 2500000ت

خیلی ممنونم مرسی عزیزم😍🌹🌷🙏

فدات شم گل من💜🌷🌷🌷😘😘😘😘

خدا نکنه سلامت باشی مهربونم😍😍😍😘😘🌷🌹🌸🙏🙏🙏

خواهش میکنم 🌹😇

😍😍😍🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸😘😘😘