2777
2789
عنوان

معنی زندگی؟/🤍

205 بازدید | 24 پست

از نظر شما زندگی چطوری معنی پیدا میکنه؟

یعنی چه چیزیو نداشته باشید انگار بهتون خوش نمیگذره تو زندگی؟

اصلا معنی زندگی چیه؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

جنگ جنگ

تا پیروزی 😂

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجود به همراه خوب تو زندگی 

تنهایی یعنی زندگی برای شما بی معنیه؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
جنگ جنگ تا پیروزی 😂

😂😂😂

به نظرم اینکه شوهرت دوست داشته باشه،برای معنی داشتن زندگیت کافیه.بقیه چیزات،با همین دوست داشتن،درست ...

دوست داشته شدن خوبه 

ولی ما اول خودمون باید خودمونو دوست داشته باشیم 

بی معنی نمیشه ولی حتما سخت میشه

درسته

واقعا تنهایی خیلی سخته

همه کارا وقتی با یکی انجامش بدی اسون تره

اگه دل ادم بمیره زندگی بی معنی میشه 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
دوست داشته شدن خوبه  ولی ما اول خودمون باید خودمونو دوست داشته باشیم

بله،ولی وقتی حس میکنی مثلا پدرو مادرت دوست دارن،خود به خود،خودتم بیشتر خودتو دوست داری.

این یک قانونه.

نمیشه نادیدش گرفت.

اعتماد به نفس ادم در گرو نظرات دیگران دربارشه.

اگه دل ادم بمیره زندگی بی معنی میشه 

اره خب مهم دله

بله،ولی وقتی حس میکنی مثلا پدرو مادرت دوست دارن،خود به خود،خودتم بیشتر خودتو دوست داری. این یک قانو ...

دقیقا درسته

وقتی یکی همش از ادم تعریف میکنه 

ادم ناخوداگاه حس خوبی بهش دست میده و خودشو بیشتر دوست داره

زندگی ینی چیزایی ک منو خوشحال میکنن و واقعا باعث میشن از ته دلم بخندم و شاد باشم 

بودن کسایی که عاشقشونم 

بودن خواهرم

رسیدن به هدفام 

خوردن چیزایی ک دوسشون دارم مث قهوه و لواشک 

بودن تو طبیعت و ساحل 

زندگی ینی همین لحظه هایی ک داره میگذره 

زندگی چیز قشنگیه اما ما آدما با ی سری کارا سختش میکنیم 

زندگی میتونه گوش کردن موزیک مورد علاقم باشه یا میتونه صدای خنده های مادرم باشه 

زندگی واسه من خیلی معنی داره خیلی ....

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤