2777
2789

تازه بدون وسیله هر دفعه کلی پارچه میخواد ولی خیلی دوره ی کاملی داخلش لباس شب کامل داره لباس عروس مولاژ (یعنی درست کردن لباس روی مانکن بدون الگو)

تاپلکس و همه چی 

میگم تا آخر عمر بدردم میخوره حتی اگه نخوام برا کسی بدوزم الان یه لباس مجلسی ۲ تومن .زندگی هم گه همیشه یه جور نیست شاید ب پول احتیاج داشتم مزون زدم

الان مانتویی ۶۰۰ هزاره 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی ؟ ۶ هزاره؟

۶۰۰*

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اگه واقعا دوست داری و ادامه میدی برو حتما داشتن مهارت بهترین پس اندازه برای اینده

اره خودمم میگم شاید یه جا احتیاجم شد بعدشم ضرر نمیکنم برا خودم که ۴ تا مجلس لباس بدوزم پولش در میاد 

مرسی از راهنماییت مامانم میگه پولاتو خرج نکن اخه پس انداز خودمه

عزیزم منم سال ۹۹۵کلاس طراحی ساختمون تریدی مکس میخواستم برم گفتن ۷۰۰تومن زیاده پولتو دور نریز خلاصه رفتم و ۲۰برابرشو دراوردم هرط احی هیچچچچی نگیرم ۳ تومن جزیی ترین طراحیمه

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +