2777
2789
عنوان

آشپزخونه مخفی یا کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 29 پست
من دارم خیلی خوبه همیشه اشپزخونه اصلیم مرتبه  اصلا یه آپشنه

واسه نقشه دو   دلم  ،میخوام بالکن حیاطمو ببندم بکنم اشپزخونه مخفی حالا نمیدونم ورودیشو کجا بزارم ،هم میش از اشپزخونه اصلی باشه هم میشه از حیاط باشه 

جدی؟ واسه شما وصله به اشپزخونه اصلیت؟؟؟ من دوست دارم دو راه داره یا اینکه وصل باشه به اشپزخونه اصلیم ...

توی آپارتمانها وصل ه به آشپزخونه ی اصلی 

به عبارتی پشت آشپزخونه ست

۴۳ سالمه و متأهلم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم‌ یه جوری باشه وصل به حیاط باشه خوبه چون یه گاز میزاری سرخکردنی اونجا میپزی من با اینکه مطبخ دا ...

وصل هست کلا به حیاط واسه من پنجره هم میخوره به حیاط فقط توی در ورودیش موندم 

توحیاط باشه بعد یه مدت حوصلت نمیشه بری بیای ،تو اشپزخونه بهتره

اره خودمم میگم اما اگ ورودیشم توی حیاط باشه درش چسبیده به در ورودی پذیرایی یعنی دور نیست ،نمیخواد بری ته حیاط ،من میگم اگر ورودی از حیاط باشه دیگه اصلا بوی غذا داخل نمیاد شاید بهتر باشه 

اره من دوستم داره پشت اشپزخونه یا طرح اشپزخونه زدن ی مطبخ هست جاش کوچیکه ولی خونه خیلی شیک و انتیک داره  کلا یخچالک همونجاست بیرونی فقط ظاهر و سینک داره با دیوارای اب طلا و سنگای مرمر

اره من دوستم داره پشت اشپزخونه یا طرح اشپزخونه زدن ی مطبخ هست جاش کوچیکه ولی خونه خیلی شیک و انتیک د ...

بنظرت ورودیشو کجا بزارم از حیاط باشه یعنی راه ارتباطی ب داخل خونه نداشته باشه یا از اشپزخونه اصلی

بنظرت ورودیشو کجا بزارم از حیاط باشه یعنی راه ارتباطی ب داخل خونه نداشته باشه یا از اشپزخونه اصلی

راه ارتباطی دوستم ک نداشت ب بیرون حداقل من نذیدم فیط از طرح اشپزخونه ی در ورودی داشت.ولی برای ایمنی بنظرم باید ی جا داشته باشه فقط برای ضروری