2777
2789
عنوان

ایران گردی

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 51 پست
گلم تو گوگل سرچ کن راحت. ما از سمت همدان رفتیم 

دخترم تو گوگل سرچ کردم می دونم از سمته همدان باید رفت ولی تجربه کسی که رفته خیلی فرق می کنه. به نظرت از تهران خونه رزرو کنم؟ 

خوشحالم از سوقاتیمون چیارو خوردین؟  کرمان هم جای کویری داره هم جنگلی کجاها گشتین؟

قوتو و کلمپه و زیره 

دلم تنگ شد برای کلمپه😋

خود شهر رو هر چی بود رفتیم، بازار رو هم چند بار رفتیم، آخه ما سه چهار بار اومدیم

باغ شازده رو دو سه بار رفتیم، کویر و کلوت های شهداد، آبشار و ارگ راین

من خاطرات خیلی خوبی از شهرتون دارم امیدوارم بازم پیش بیاد بیام😍

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امنیتش خوب بود؟ به نظرت از اینجا خونه  رزرو کنم یا جا هست؟

آره خوب بود همه جا خوب و بد هست ولی بازم احتیاط کنین

جا هست قطعا، ما جا رزرو کرده بودیم

ولی یه بار رفتیم بانه رزرو نکردیم راحت جا پیدا کردیم 

قوتو و کلمپه و زیره  دلم تنگ شد برای کلمپه😋 خود شهر رو هر چی بود رفتیم، بازار رو هم چند بار ...

قطاب و پسته و کماچ سهن و روغن جوشی اندفه بگیر 

باغ فتح اباد و خود ماهان و ارامگاه شاه نعمت الله ولی و گنبد جبلیه و جنگل  و گلبافت و دلفارد و.... اینام خوبن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
قطاب و پسته و کماچ سهن و روغن جوشی اندفه بگیر  باغ فتح اباد و خود ماهان و ارامگاه شاه نعمت الل ...

قطاب هم گرفتیم

چشم انشاالله قسمت بشه حتما😍

یکی هم کردستان رو این جوری برام توصیف کنه  

من کردستان رو سال 87 رفتم، کلی به مغزم فشار آوردم همینا یادم بیاد😁 تو نت هم ببین خوب راهنمایی کردن عزیزم 

دخترم تو گوگل سرچ کردم می دونم از سمته همدان باید رفت ولی تجربه کسی که رفته خیلی فرق می کنه. به نظرت ...

ما از جاجیگا جاها رو رزرو میکنیم از قبل. برنامه ریزی میکنیم. اینجوری معطل جا نمیشیم. راجع به این مسیر چون کوتاهه جایی وانستادیم اما طولانی باشه حتما بین راه یجایی شب میمونیم. از مریوان حتما چایی بخرید. دریاچه ماهی کفال و کپور بخرید. ما چون پاییز چند بار رفتیم تونستیم بزاریم تو یخدون و بیاریم تهران ماهی رو. خیلییییی با کیفیته ماهیاش

شهرکرد رو پیشنهاد میدم. لینکش رو هم میگذارم براتون اگه دوست داشتین یه نگاهی بندازین.

سوئیس ایران

البته منطقه‌ی محبوب خودم توی استان چهارمحال و بختیاری، شهرستان کوهرنگ و شهرستان اردل هست. مثل بازفت، دیناران، مشایخ، ارمند. طبیعت وحشی‌ و بکری دارن‌.