2777
2789
عنوان

دیگه رومون بهم باز شده نمیدونو این زندگی درست بشو هست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 27 پست

خودت دست به کار شو تا زندگیتون بخ بنبست نخورده

محبت کن بهش تماس فیزیکی زیاد داشته باشین

کوتاه بیا تو جر و بحث یه مدت دیگه بهش بگو ببین من کوتاه اومدم تو هم سر بعضی چیزا کوتاه بیا 

هدیه بخرین واسه هم تا زندگیتون دلپذیر بشه واستون

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرزندگی تو هر مرحله ای ممکنه به این مرحله برسه پس مهم اینه یاد بگیری چطور مشکل ایجاد شده رو حل کنی اول هم از خودت شروع کن سعی کن در برابر هر حرف و هر رفتار همسرت واکنش متقابل انجام ندی سکوت کردن و تمرین کن احترام گذاشتن و با محبت حرف زدن دو بیار تو رابطه ات با خودت بگو من در برابر هر رفتاری بهترین رفتلر انجام میدم

من دلم به اون نمیاد فقط خودم میخوام چون اکثر مشکلاتم مربوط به خودمه

منم ب شدت بهش وابستم ازاین اخلاق آویزونیم متنفرم وچندشم میشه ازضعف هام

دیروز توی امام زاده بودم یه خانمی جوان اونم داشت ارزوی مرگ شوهرش و میکرد گفتم نگو توخدا بدبختر میشی چشاش!پر شد ازاشک گف جای من نیستی ۱۳ سال تمام کتک از یه معتاد نخوردی که  

زندگیا خیلی سرد و سخت شده

لایک نکنید                      
منم ب شدت بهش وابستم ازاین اخلاق آویزونیم متنفرم وچندشم میشه ازضعف هام دیروز توی امام زاده بو ...

من اویزونش نیستم 

گاهی حتی مادرش اذیتم میکنه تو جمع گفتم یک درصد بدونم نمیخواد با بخشش مهر میرم

راس میگه جای ی سریا نیستیم من گفتم مشکلاتمون بجز بی پولی همش مربوط به خودمه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
من اویزونش نیستم  گاهی حتی مادرش اذیتم میکنه تو جمع گفتم یک درصد بدونم نمیخواد با بخشش مهر میر ...

خوبه که آویزون نیستی حالا خوبه شوهرم خونگرم و مهربون و بامحبت نیس ک این قد اویزونشم دقیقاآا منم بهش گفتم بگو برو یه دقیع هم نمیمونم ولی شوهره من نمیگه ولی توعمل و رفتاراش!کاملا مشخصه دوسم نداره 

لایک نکنید                      

شوهرم اوایل عقد رک بهم گفت من یکی دیگه رو دوست دارم ولی خونوادم نیومدن خواستگاری... 

الان جونش به جونم بنده، به جز وقتی سرکاره یک ثانیه نمیذاره کنارش نباشم تحمل نداره

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
خوبه که آویزون نیستی حالا خوبه شوهرم خونگرم و مهربون و بامحبت نیس ک این قد اویزونشم دقیقاآا منم بهش ...

بهش بی محلی کن مثل خودش رفتار کن 

پس چرا اینجور اذیت میکنه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
شوهرم اوایل عقد رک بهم گفت من یکی دیگه رو دوست دارم ولی خونوادم نیومدن خواستگاری...  الان جونش ...

خوبه فراموشش کردی من باشم عمرا یادم بره

بهش بی محلی کن مثل خودش رفتار کن  پس چرا اینجور اذیت میکنه

بادیراومدناش نمیتونم کنار بیام اصلا حرف توکلش نمیره باسنگ‌بحرفی باز یه تکونی میخوره اما شوهرم اصلا منم دیگه نمیدونم چیکارکنم بی محلی هم کنم عین خیالش نمیشه چون اون اصلا منو نمیبینه که بخواد اذیتم بشه

لایک نکنید                      
بادیراومدناش نمیتونم کنار بیام اصلا حرف توکلش نمیره باسنگ‌بحرفی باز یه تکونی میخوره اما شوهرم اصلا م ...

چرا دیر میاد برا کارشه یا دوستاش؟