2777
2789
درکت میکنم گلم 🥺 چه خوب یکی مثل من پیدا شد  کاش همه چی درست بشه عشق و عاشقی من خیلی سخت و پی ...

عزیز دلمی 

چه  خوب  که  منم  یکی  رو دیدم  مثل  منه  ⁦❤️⁩

راه  سختی داریم  خدا  خودش  کمک کنه و  خودش واسطه گر  بشه  

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
برآورده نمیشه در حد آرزو میمونه یعنی محاله عملا

چرا؟؟؟

وقتی اینطور فکر کنی واقعا نخواهد شد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت  بخدا  باشه  عزیز دلم  ⁦❤️⁩ اینو  از من  به  یادت  با ...

عزیز دلمی شما قربونت برم       انشالله ب لطف خدا حرفت یادم میمونه 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

چرا؟؟؟ وقتی اینطور فکر کنی واقعا نخواهد شد

با این همه گرونی کی دیگه میتونه بره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چرا بابا ها همشون گیر میدن به فرهنگیان اه اه  منم نیاوردم فرهنگیان میگه یه سال دیگه بشین بخون ...

وای منم انشالله بیاری     

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

عزیز دلمی شما قربونت برم        انشالله ب لطف خدا حرفت یادم میمونه

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩معجزه  منم  پرستاری  قبول  شدنه 

امید  وارم  خدا  رقم بزنه برام 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

دلم میخواد مامانم اینقدر اذیتم نکنه انقدر باهام دعوا نکنه انقدر بهم فحش و بد و بیراه نگه چغلی منو پیش کسی نکنه انقدر بد بین نباشه یکم دوستم داشته باشه یه بار تشویقم کنه یه بار بهم بگه دختر گلم یه بار بوسم کنه دست نوازش بکشه رو سرم نه از صبح تا شب بهم حرف بزنه و طعنه بزنه و دلم و بشکنه 

دلم میخواد خدا برام معجزه کنه به هدف هام برسم 

دلم میخواد خدا یه صبر و حوصله بهم بده تا قوی بمونم زیر این فشار زندگی تحمل کنم 

بگذارید خدا کارِ خودش را بکند ...
با این همه گرونی کی دیگه میتونه بره

هزار راه داره

تو از آینده خبر نداری

شاید تو مسیری قرار گرفتی تونستی با فاند بری

شاید با کسی آشنا شدی خواست باهات ازدواج کنه 

هزار تا عامل خارج از ذهن من و شماست که میتونه تو رو به خواسته ات برسونه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩معجزه  منم  پرستاری  قبول  شدنه  امید  وارم  خدا&nbs ...

انشالله عزیزم امید ب خدا حتما میاری    از خدا میخام برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40