2777
2789
عنوان

وزن جنین

1420 بازدید | 54 پست

سلام خانم ها صبحتون بخیر ،

من تو از نظر ان تی ۳۷ هفته هستم اما رفتم سونو گفت ۳۵ هفته و ۶ روز ، دکترمم آخرین ویزیتم کرد گفت دیگه ریز و میز میاد دنیا هرکاری بوده باید تا الان میکردی دیگه فایده ندارد مگه میشه ؟

مگه نمیگن جنین اخراش وزن میگیره ؟

چیکار کنم چی بخورم همش تو فکرم دیروز تا حالا که گفته 

مولتی ویتامین هفته ای دوبار میخورم امگا۳ هرروز 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
قرص امگا۳
0
0%
قرص مولتی ویتامین
2
100%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجیل بخور

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

مطمئنی جا ب جا نمیخوری؟مولتی هرروزه و امگا دوروز در هفته ها.

ماکارانی سیبزمینی و دلستر و بستنی خوب وزن میده

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
هر روز ده تا خرما با گردو و دو لیوان شیر لیدی میل سویق+پودر سنجد در شیر

عزیزم اتفاقا لیدی میل کاکائویی خریدم ممنون از راهنماییت،

واقعا انجامش میدم ایشالا نتیجه بگیرم

آخه بچه دومه و با جاری هم همزمان باردارم بدم میاد همش مقایسه و حرف و حرف

عزیزم بادوم زمینی از هرمغزیجاتی بیشتر به جنین وزن میده با تخم مرغ آب‌پز و مویز

گوشت شیشه ام عالیه

خودم امتحان کردم خیلی خوب بود

با اینکه بچه ام زود به دنیا اومد ولی سه کیلو کامل بود

۳۶ هفته زایمان کردم

این دفعه ام با اینکه ویار دارم و نمیتونم خوب غذا بخورم ولی وزن بچه ام خوبه خداروشکر

همین قرصا رو میخوری دیگه که بچتون ریز شده قرص مصنوعی مواد غذای بخور کباب مرغ خرما و گردو شیر سبزیج ...

واقعا ؟

ینی نخورم دیگه اصلا نمی‌دونم چیکار کنم سردرگم شدم 

شکمم خیلی خیلی کوچیکه و وزن هم کم کردم

عزیزم بادوم زمینی از هرمغزیجاتی بیشتر به جنین وزن میده با تخم مرغ آب‌پز و مویز گوشت شیشه ام عالیه ...

عزیزم ماشالا 🧿

ممنون از راهنماییت چشم میخورم ایشالا که خیره