2777
2789

برو دکتر.فکر کنم که توی بدنت مونده که قهوه ای رنگه.اکثرا بعد کرونا و واکنش دچار اختلال میشن

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه

هیچی درست میشه خودش.من اون اوایل که هنوز علنی نشده بود مریض شدم.سه ماه پریودم قطع نمیشد.بعداکسایی که کرونا گرفتن یه سری دوستام اینجوری شدن.یه سری کم میشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسوال من اون ماه پای سمت راستم استخونش درد شدید داشت ب مدت یک هفته همین فقط 

بعد پریودیمم دقیقآ عقب افتاد و کم رنگ بودو کم 

ب نظر شما منم کرونا داشتم؟

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
یسوال من اون ماه پای سمت راستم استخونش درد شدید داشت ب مدت یک هفته همین فقط  بعد پریودیمم دقیق ...

وقتی باد کولر یا سرما به پات می‌خورد دردش بیشتر می‌شد‌ش؟یا مثلا دردش به بالای پاتون هم میزد؟ 

وقتی باد کولر یا سرما به پات می‌خورد دردش بیشتر می‌شد‌ش؟یا مثلا دردش به بالای پاتون هم میزد؟ 

کلآ یا بالاش درد داشت یا پایینش 

دردش جوری بود از خواب پا میشدم

وقتی سردیجات میخوردم بدتر بود

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
کلآ یا بالاش درد داشت یا پایینش  دردش جوری بود از خواب پا میشدم وقتی سردیجات میخوردم بدتر بود

من خودم چند ماه پیش پریودیم عقب می افتاد و خیلی کم بودش. پاهام هم خیلی درد میگرفت. وزنم هم زیاد شده بود. دکتر ها فکر میکردن به خاطر وزنمه که پریودیم این جوری شده. رفتم سونو دادم گفتن کیست  دارم. من شنیدم که کیست به خاطر سردی زیاد خوردنه. ان شالله که چیزی نیست ولی میخای یه دکتر برو. 

من خودم چند ماه پیش پریودیم عقب می افتاد و خیلی کم بودش. پاهام هم خیلی درد میگرفت. وزنم هم زیاد شده ...

دیگ خوب شدا.ن قبلش ن الان خداراشکر دیگ اینجور نشدم.

ان شالله ک‌شمام زودتر رفع بشه