2777
2789

یکی از بهترین دانشگاههای ایرانه. حتی رنکش توی دنیا هم بالاست. آره داره.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
یکی از بهترین دانشگاههای ایرانه. حتی رنکش توی دنیا هم بالاست. آره داره.

میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم خوابگاه رزرو کنم؟ تازه ارشد قبول شدم اونجا ، نامزدم قبول شده ارشد امیرکبیر . اون خوابگاه داره ولی من نمیدونم چکار باید بکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم خوابگاه رزرو کنم؟ تازه ارشد قبول شدم اونجا ، نامزدم قبول شده ارشد ...

من پنج سال پیش اونجا تدریس میکردم. یادمه توی سایت یه بخشی بود که اساتید میتونستن از طریقش برای چند روز خوابگاه رزرو کنن. میگردم اگه آدرسش رو پیدا کردم و قابل دسترسی بود برات میذارم.

البته به احتمال زیاد، موقع ثبت نام خودشون به دانشجویان ورودی جدید فرم خوابگاه هم میدن. زنگ بزنی بپرسی بهتره.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

هم توی سایت ساجد و هم ساهم نگاه کردم اون گزینه دیگه توی پروفایلم نیست.

ای بابا حتما حذف شده این آپشن 🥲  ممنون

اون برای اقامت چند روزه اساتید بود. نگران نباش خوابگاه دارن. نباشه هم خوابگاههای خودگردان وابسته به دانشگاه هست. موقع ثبت نام بپرس.