2777
2789

خانمه شاکیه از همسرش که آقا فقط برای خورد و خوراک میاد خونه و بعدش میگیره میخوابه 

نه حرف خاصی دارن نه دلگرمی داره... 

به نقل اون خانم میگفتن انگار منو فقط برا کلفتی میخواد 

و من دیدم چقدر این خانم 50 ساله، مثل منه 32 ساله اس😔 با این تفاوت که اون به حرف اومده و گله میکنه و من انگار روحم پیر شده که حتی نای گله ندارم

و خانم‌های جمع حق رو دادن به اون خانم که بله آدمیزاد نیاز به همدم داره و راست میگفتن

انگار رویای قدیم من رو میگفتن که توقع یه همسر بادرک و فهم بالا داشتم

من متاسفانه وابسته بار اومدم که حامی دوست داشتم و شوهرم هم متاسفانه تو خانواده پسرپرست فوق العاده بی درک و منطق بزرگ شده و انگار او هم نیاز به یه همسر سلطه جو که بتونه جمع و جورش کنه داره

متاسفانه این تصمیم اشتباه من بوده، که بدون فکر، بدون آینده نگری و توجه به شخصیت‌هامون این زندگی غلط رو شروع کردم

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

الان بعد از 8 سال به یه بی تفاوتی رسیدم 

انگار خودمم این وضعیت رو دوست دارم. شایدم افسردگیه نمیدونم 

کنار اومدم یا چی

ولی سال‌های اول انقدر از اینکه حرفم رو نمیفهمید خسته و دلشکسته میشدم که الان دیگه ترجیح میدم حرف خاصی نزنم تا توقع درکی ازش نداشته باشم

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کردم حال خوبم وابسته به حالش نباشه و از این شعارهای انگیزشی

سر خودم رو با کتاب و فیلم و دوستام گرم کنم 

خوبه باهاشون حالم خوبه 

ولی یه وقتایی مثل امشب که میبینم ما فقط کنار هم نفس میکشیم و نسبت بهم حس فوق العاده عاشقانه ای نداریم، اینکه خیلی‌جاها خیلی حرفا رو نمیتونم بهش بزنم 

سخته برام 

امشبم یکم گریه میکنم یکم خالی میشم

و اونم مثل همیشه نمی‌فهمه بغض و خشمم رو 

سعی کردم برای اوقات فراغتمون به بهونه دیدن فیلم و سریال بهم نزدیکتر شیم

ولی خیلی دنیای ما فرق داره

کاش اگر مجردها اینو میخونن با چشم باز انتخاب کنن

متاسفانه خیلی از پسرها فقط قد و هیکل بزرگ کردن 

البته که خودمم خیلی مقصرم، قبول دارم منم ضعیف بار اومدم که از بچگی فکر میکردم شوهر میتونه مثل یه کوه حامی باشه

مثل رفیق حالتو درک کنه 

من یه دختر دارم 

حال اون کنار من و باباش خوبه 

یعنی چون من توقعی ندارم از زندگی بحث کمتری هم با هم داریم 

بخاطر دخترمون سعی داریم محیط و جو خونه آروم و بدون تنش باشه

بخاطر دخترمون باهم پارک میریم بیرون و مهمونی 

به دخترم خوش میگذره باباش هواشو داره و من هم مثل یه نفر سوم فقط همراهشون میشم

شاید شوهرم هم فکر میکنه بالاخره بعد چندسال تنش، به آرامش و خوشبختی رسیدیم

نمیدونه این سکوتم از بی تفاوتی و خستگیه

نمیدونه چقدر توقع دارم درکم کنه و هربار که میخوام لب باز کنم، محکم زبونم رو گاز میگیرم که حرفی نزنم

که چیزی نگم که اون جبهه نگیره 

آخه گفتم که ما زبون همو بلد نیستیم

امتحان کردم با حرف زدن 

با نوشتن

ولی امان از وقتی که میخ آهنین نرود در سنگ

انقد خسته و ناامیدم از اینکه یه روز حرف دلم رو بفهمه که ترجیح میدم چیزی نگم که بحثی نشه

اسمش رو فداکاری نمیذارم

من نمیخوام این تصمیم اشتباهم، زندگی دخترم رو متلاطم کنه 

با خودم میگم این اشتباه منه و باید مسئولیتش رو بپذیرم 

چقدر توصیف حال و روز من  از زبون شما دقیق بود

منم امشب قلب تیکه تیکه ام رو از زیر پاهای دل سنگ و بیرحم همسرم جمع کردم کز کردم تو خودم و چقدر اشکام که بی وقفه می چکید پر از حرف بود و اون بی تفاوت مثل همیشه خوابید بدون اینکه بفهمه از من هیچی نمونده هیچی

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

چقدر توصیف حال و روز من  از زبون شما دقیق بود منم امشب قلب تیکه تیکه ام رو از زیر پاهای دل سنگ ...

دقیقا شوهر منم خیلی راحت خوابید 

و من موندم با اندوهی که هیچ وقت نمیفهمه

منم وضعیت تو رو داشتم شایدم بدتر از تو بعد از اینکه ۱۰از زندگیم گذشت فهمیدم چقدر راه رو اشتباه رفتم و میخواستم همه چیز تموم کنم فقط یه مشاور خوب تونست بهم کمک کنه که دوباره وایسم و برای این زندگی بجنگم

دلم نمیخواد دیگه تنهایی بجنگم خسته ام حوصله مشاور و راهکار جدید ندارم 

تا کی من باید خودم رو تغیییر بدم با شرایط کنار بیام

چرا اون هم قدمی برنمیداره و...