2777
2789

سلام .کسی بوده که جدیدا با قطار مشهد برگشته باشه😢😢من یه مشکلی پیدا کردم که داخل بلیط فامیل اشتباه واردشده .گفتم ببینم بلیط هاتون را چطور چک کردن .کارت ملی هم میخاستن یا نه؟؟

برای مامانم همین مشکل پیش اومده بود

فامیلی بابام رو اشتباهی جای فامیلی اون زده بود

کارت ملی هم چک میکنن ولی خودمون گفتیم که اشتباه شده مشکلی نداشتن

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مامانم همین مشکل پیش اومده بود فامیلی بابام رو اشتباهی جای فامیلی اون زده بود کارت ملی هم چک ...

ماهم همینطور شده فامیلی شوهر را وارد کردن .یعنی شما گفتید اجازه دادن سوار قطار بشن؟؟

ماهم همینطور شده فامیلی شوهر را وارد کردن .یعنی شما گفتید اجازه دادن سوار قطار بشن؟؟

والا موقع رفتن چک نکردن

ولی موقع برگشت تو ایستگاه مشهد سخت میگرفتن کارت ملی هم چک کردن

ماهم گفتیم اشتباهی فامیلی شوهر تو بلیت وارد شده.. مسئولش گفت اشکالی نداره حالا دیگه نمیدونم بقیه چطور رفتار میکنن

البته این قضیه جدید نیست مال ۹ ماه پیشه😅 بهرحال نگران نباشین چیز مهمی نیست 

ماهم برای بلیط برگشت مشهد این اتفاق افتاده .رفت مشکلی نداره  . ماهم شنیدیم ایستگاه مشهد خیلی گیر میدن .

انشا الله چیزی نباشه و این زیارت از تو چشمهامون در نیاد .بعد چندسال امام رضا طلبیده😓

ماهم برای بلیط برگشت مشهد این اتفاق افتاده .رفت مشکلی نداره  . ماهم شنیدیم ایستگاه مشهد خیلی گی ...

نه عزیزم چیز مهمی نیست نگران نباش😅

راستی برای منم دعا کنین💔

نه عزیزم چیز مهمی نیست نگران نباش😅 راستی برای منم دعا کنین💔

محتاجیم به دعای شما .چشم حتما دعا میکنم 💗شمام دعا کنید مشکلی پیش نیاد که دیگه هیچی .