2777
2789
عنوان

نرخ دندان پزشکی چقدر رفته بالا

215 بازدید | 23 پست

امروز یه دندان پرکردم بدون عصب کشی شد ۹۲۰تومان.چه خبره

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبر خاصی نیس🚶‍♀️🚶‍♀️ نرخ چیزی هم پایینه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

حالا یه دندونم گفت عصب کشی لازمه .جراح لودش .برا ۲۴وقت داد گفت ۳و نیم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
خبر خاصی نیس🚶‍♀️🚶‍♀️ نرخ چیزی هم پایینه؟

حالا مشکل ریشه داری یعنی چی؟بهم میگه مشکل ریشه داری عصب کشیت سه و نیم میشه

حالا مشکل ریشه داری یعنی چی؟بهم میگه مشکل ریشه داری عصب کشیت سه و نیم میشه

یعنی چن کاناله شده فک کنم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اوه برای خواهرم با عصب کشی و پر کردن گذاشتن ۳ میلیون و پانصد بابام بیچاره گفت فقط یه دندونش انقدر هن ...

منم همینم برای یه دندانم گفت عصب کشیت سه و نیم میشه.میگه ریست کج شده

یعنی چن کاناله شده فک کنم

واااای.خیلی زیاده .بعد گفت برای پر کردنش جدا از اون سه و نیم عصب کشیت.  هزینه میگیرم

واااای.خیلی زیاده .بعد گفت برای پر کردنش جدا از اون سه و نیم عصب کشیت.  هزینه میگیرم

همینه دیگه خیلی گرونه