2777
2789
عنوان

ساعت هوشمند شیائومی

3546 بازدید | 10 پست

خانوما کسی از این ساعت ها استفاده کرده؟ موقع خریدش ب چه چیزی باید توجه کنیم؟ برای شوهرم میخام کادو بخرم 

فروشنده گفت تو رنج قیمت ۲تومن شیائومی مارک krخوبه قابلیت مکالمه داره 

حرفش درسته یا نه 

ممنون میشم راهنماییم کنید عزیزانم

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
من شیایومی آمازفیتشو دارم. پارسال خریدم . قابلیت مکالمه نذاره ولی تماس ها رو نشون میده. من بیشتر برا ...

شما چند خریدید؟ 

امازفیت بالای سه چهار تومنه ک من اونقدر پول ندارم 

موقع خرید ب چی توجه کنم؟

تاحالا نداشتم سردرنمیارم ازشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما چند خریدید؟  امازفیت بالای سه چهار تومنه ک من اونقدر پول ندارم  موقع خرید ب چی توجه ...

من آمازفیت مینی دارم . ولی الان که دیدم همین ۲۱۰۰زده دی جی کالا. بنظرم اگه بشه جواب تلفن بده و یا پیام بتونه حواب بده خوبع. فکر کنم مدل دیگش این کارایی رو داشته باشه

من آمازفیت مینی دارم . ولی الان که دیدم همین ۲۱۰۰زده دی جی کالا. بنظرم اگه بشه جواب تلفن بده و یا پی ...

پس ب درد بخور هست ؟ و میشه پیام هام رو خوند و از ماشین حسابش استفاده کرد و ...؟ الکی نیست این همه قابلیتش؟

همسرت ورزشکارن؟

فقط باشگاه میره ولی کار اصلیش مبل هست و تماساش زیاده گفتم از اینا بگیرم زیاد دست ب گوشی نشه😅

من مچ بند می بند۵ دارم تماس و پیاما رو نشون میده ولی پاسخ نه خوبه من راضی ام پارسال ۷۵۰گرفتم  ...

ممنون عزیزدلم از راهنماییت

فقط باشگاه میره ولی کار اصلیش مبل هست و تماساش زیاده گفتم از اینا بگیرم زیاد دست ب گوشی نشه😅

شیایومی فقط زنگ نشون میده..ولی باشگا میره خوبه کالری و تایم و ضربان نشون میده

لطفا یک لعنت برای کسی بفرستید که باعث شد دخترش خودسوزی کنه .