2777
2789
عنوان

زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 51 پست
چرا من خیلی وقته که خشگل واقعی ندیدم؟ منظورم خیلی خوشگله همش عمل و فیلر و  فی لتر و آرایش اه

اما این تنها کاری که رو صورتش انحام داده کاشت مژه‌ست

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
من بگم دندونام خودشون صاف و یه دست کامپوزیت، بینی عملی، لب قلوه ای، چشا درشت پوست صاف😎😍

جوووون🤤🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم دور شچم روتین پوستی فوم شست و شو یا ژل شست و شو تونر مناسب پوست ماسک روشن کننده ابرسان پودر کلاژن الن بیوتی قطره سیلیس برای ناخن دیگه روغن ارگان برای مو ماسک مو برای موهای اسیب دیده یه سرم ویتامین سی برای پوست شفاف ضد افتاب مرطوب کننده 

والا همینجوری از شکم مامانم خوشگل اومدم بیرون😎 شوخی کردم نمیدونم سوال منم هست موهام وز شده هیچ کار ...

برای رفع وزی مو روغن زیتون میگن خوبه

برای تیرگی بدنتون هم باید مرتب از اسکراب و آبرسان ها استفاده کنید تا برطرف بشه

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

بنظرم کبدت پاک باشه پوست خود بخود شفاف میشه.من رژیم گرفتم و پاکسازی کبد.و پوستم خیلی شفاف شد

میشه بگید دقیقا چجوریه؟🤔

میشه بگید دقیقا چجوریه؟🤔

رژیم ک همون رژیم لاغری.ولی واسه کبد 1ماه ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه خاکشیر خوردم.هرشب هویج خوردم ک تو پاکسازی کبد بی تاثیر نیست.غذای چرب فست فود گذاشتم کنار.زدم توکار کاهو سیب درختی و سبزی خوردن.

بنظرم برای شفاف شدن پوست داشتن روتین که خیلی مفصل میشه اگه بخوام درمورد اینکه هر ترکیب برای چی موثره صحبت کنم 

فیشیال و کارای کلینیکی ( البته مهمه که اون مرکز و کلینیک و اون فرد معتبر باشن و تجربه کاری خوبی داشته باشن )

برای لب هم بنظرم به جز ژنتیک اسکراب و بالم لب حاوی اس پی اف و ماسک لب 

برای استحکام ناخن هم از نظرم مکمل 

درمورد مو هم باید آزمایش بدید ولی خب کارای کلینیکی و مکمل و رسیدگی به مو ( شامپو و ماسک و روغن های درمانی و از این دست موارد )

حالا این مکمل ها رو باید از دکتر داروساز و پزشک مشورت بگیرید و آزمایش بدید قبلش مثل هیرتامین . فیتو 

برای رفع گودی و سیاهی چشم هم باز کارای کلینیکی و استفاده از دورچشم 

والا همینجوری از شکم مامانم خوشگل اومدم بیرون😎 شوخی کردم نمیدونم سوال منم هست موهام وز شده هیچ کار ...

کرم روشن کننده مخصوصش رو بگیر . برای موهات هم ماسک مو یی روغن ارگانی چیزی

بنظرم برای شفاف شدن پوست داشتن روتین که خیلی مفصل میشه اگه بخوام درمورد اینکه هر ترکیب برای چی موثره ...

در مورد پوست هم علاوه بر روتین و کارای کلینیکی تغذیه و ورزش و خواب به موقع و کافی هم موثره واقعا 

اول استرس ندارن...دوم آب کافی خواب کافی،دوری از افتاب،کم کردن تایم گوشی.بعدم مسواک و آبرسان.....

وااای این آبو حتما باید بخورم اما نمیشه🤦🏻‍♀️

لایک

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی