2777
2789

چه تاپیک شادی 

فکر کنم با عروس

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐

خداییش برا این چیزا دیگه دنبال داستان نباشید

چه فرقی داره اخه؟؟ نهایتا یادگاری برادخودت میمونه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داماد

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

خوشبخت بشی عزیزم 

😍😍😍تاپیکت انرژی داشت 

عزیزم میشه با دل پاکت برای منم دعا کنی به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خداییش برا این چیزا دیگه دنبال داستان نباشید چه فرقی داره اخه؟؟ نهایتا یادگاری برادخودت میمونه

نه عزیزم دنبال داستان نیستم میخوام خودم بخرم میخوام به خانواده طرف مقابل برنخوره

خوشبخت بشی عزیزم  😍😍😍تاپیکت انرژی داشت  عزیزم میشه با دل پاکت برای منم دعا کنی به زود ...

فدات بشم گلی

منم الان عقدم نیست خواستگار زیاد دارم ولی فعلا جواب ندادم

واسه 13 صفر میخوام بخرم

کلا با داماد هست

ولی بعضی از خانواده عروس هستن که خوشون تهیه میکنن

مثلا من مامانم جدا برای خواهرم خرید برای منم جدا

مادرشوهرم از بچه اولش که خرید گفت تا آخر همه بچه هام با همین تور عقد کنن ولی کله قند جدا میخریدن 

دوست داری بخر اگه مدلش قشنگه یا میخوای یادگاری بمونه برات 

فدات بشم گلی منم الان عقدم نیست خواستگار زیاد دارم ولی فعلا جواب ندادم واسه 13 صفر میخوام بخرم

چجوریه عزیزم نذر خاصیه یا چیه 

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نه عزیزم دنبال داستان نیستم میخوام خودم بخرم میخوام به خانواده طرف مقابل برنخوره

قیمتی نداره گلم

منم مادرم خرید بعدا برشون داشتم یادگاری😊

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
دوستان تو سایت میگن هر کی13 صفر یه هدیه به نیت ارزوش برای خودش بخره ان شااله تا سال اینده بهش میرسه

مرسی عزیزم چه خوب که بهم گفتی دستت درد نکنه 

مثلا میشه یه لباس یا یه چیز کوچیک خرید برای نامزدی اینا ؟