2777
2789

مثلا بچه بیاد زن ک شوهر به همدیگه مهربون باشن. دوام زندگیشون زیاد بشه؟؟؟؟

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه اول دوم فرقی نداره ..بیاد فاصله ها یکم زیاد میشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه همسایه داریم یه بچه داره الان دومی بارداره میگفت میخوام سقطش کنم چون چهار سال پیش متوجه رابطه شوهرش و مادرش شده بود الان خوبن ولی بچه رو اصلا نمیخواد دوماهشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

ما ک بچمون امد فاصلمون زیاد شد نمیزاره من نزدیک شوهرم شم میگ بابا فقط برا منه تو برو بیرون ‌ . برا همین شوهرم میگ بچه دوم نمیخوایم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

وقتی بچه اول تاثیری نداشته دومی چ‌تاثیری میخواد بذاره

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
یه همسایه داریم یه بچه داره الان دومی بارداره میگفت میخوام سقطش کنم چون چهار سال پیش متوجه رابطه شوه ...

ای وای😨😱چرا دوباره حامله شده؟ چطور چندشش نشده دوباره دست زده به اون مرد؟ 😱😨