2777
2789
عنوان

درمان اندومتریوز با طب اسلامی

10509 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من اندومتریوز دو طرفه داشتم و یک لوله بسته و چسبندگی

دو کیست سمت راستم ۵ سانت و ۳ سانت بود

و سمت چپ هم ۲ و ۳ سانت

با طب اسلامی تبریزیان اذخر و سماق رومی و یه داروی دیگه که اسمش یادم نیست به حالت ابزن به مدت ۵ شب و داروی پیامبر هم به مدت ۵ روز استفاده کردم. نتیجه فقط کم شدن یک سانت ازیکی از کیست ها بود یعنی کیست ۵ سانتی ۴ سانت شد

بار دوم اذخر و حلبه و سماق رومی و تباشیر دو هفته به صورت ابزن و داروهای پیامبر و ثفا و افتیمون و تخم شاهی و تباشیر و قرص خون هم خوراکی استفاده کردم

نتیجه ۷ سانت شدن همون کیست ۴سانتی بود و کیست های سمت چپ بی تغییر شاید چسبندگیم هم بیشتر شده باشه چون بر خلاف همیشه این بار توی سونو دکتر گفت هردوتخمدان پشت رحم در خط وسط هستند قبلا فقط اونکه لوله اش بسته بود این وضعیتو داشت.  اما درد نداشتم اصلا توی این ماهی که اینارو استفاده کردم

صرفا خواستم اطلاع رسانی کنم و تجربیاتمو در اختیارتون بذارم

دکتر همون اول که ۳ سانت بود ای وی اف پیشنهاد داد ومن اشتباه کردم و طولش دادم تا به نحوی طبیعی باردار بشم اگر دیدم این ماه با وجود وخامت اوضاع باردار شدم بازم میام میگم

داروها مصرفش سخته و خیلی هم بد طعم هستند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب درمان نشده که ؟؟؟؟؟ منم دارم وروژست میخورم میگن کوچیک میکنه 

منم دارم ورژست میخورم.قبلا قرص خون وافتیمونو و...مصرف کردم ولی طب سنتی هم نمیتونه جلوی اندومتریوز روبگیره همه ایناموقته وهربارپریودبشی بازم رشدمیکنه.یکسال طب سنتی منونابودکرد.

منم دارم ورژست میخورم.قبلا قرص خون وافتیمونو و...مصرف کردم ولی طب سنتی هم نمیتونه جلوی اندومتریوز رو ...

اره بهترین قرص همینه.

طب هومیوپاتی دوستم معرفی کرده میخوام برم ولی میترسم بدتر بزرگش کنه. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
چی هست؟والا ازبس بیماری بدیه ادم میترسه یکاردیگه بکنه بدتربشه.

دقیقا

یه دکتری توی کرج بهم معرفی کردن که خودش دارو میده. منم دقیقا نمیدونم چیه

ولی خیلی کارش خوبه همین دوستم ک معرفی کرده پیشش میرن خانوادگی. برای هر دردی یه درمان داره . ولی من میترسم برم پیشش .

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

دوستان من با اینکه این تجربه رو داشتم یه بار دیگه هم با این طناب رفتم تو چاه با اسامی و داروهای دیگه که عمل نکنم و ای وی اف نکنم

ولی خداروشکر یکمی سبک غذا رو اصلاح کردم و البته نذر و نیاز که خودم طبیعی باردار شدم وقتی که ۸ سانت اندومتروما دو طرفه داشتم و کلی میوم الان هفته شش و هفتم ولی بتام دوبرابر که نشد ولی افزایش داشت و لکه بینیم قط نمیشه دکتر بهم شیاف وروژست داده دیشب زدم امروز خوب بودم ولی امروز سه طبقه پله رو با عجله پایین بالا رفتم و یکمم پیاده روی امشب کلی درد و گرفتگی مثل پریود داشتم ولی داره بهتر میشه کلا از همه این لکه بینی ها و دردا به دکتر گفتم گفت به خاطر اون همه اندومتریوز شدید و میوماته هفته ۵ هنوز هیچی دیده نشده بود تو سونو داخلی ظاهرا جنینم دیر تشکیل شده این هفته میرم سونو با یه تاپیک جدید همه تجربیاتمو میگم برام دعا کنید . واقعا خدا همه ی اندومتریوزی ها رو شفا بده یا یه دارویی چیزی براش پیدا بشه

راجع به تغذیه بیشتر روغنمو که کامل عوض کردم از روغن کده ها روغن طبیعی میگیرم و سیاهدانه را توی نمک پاش دونه درشت ریختم و خیلی استفاده میکردم روی همه چیز میریختم و میگن روز اول محرم که حضرت ذکریا از خدا فرزندی شبیه امام حسین میخاد و دعاش مستجاب میشه خیلی روز خوبیه برای دعا واسه بچه