2777
2789
عنوان

بابام ب مامانم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 41 پست
مامانت دل جرئت داره شکایت کنه؟ حامی داره؟  اگه شکایت کنه که خرجی نمیده خشتک باباتو میکشن رو‌سر ...

هیشکی حمایتش نمیکنه🙂

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته شدم میخوام برم خودمو بکشم  طرف سر گنج نشسته🙂

ای خدا 

خودکشی اصلا راه حل خوبی نیست تلاشکن کار پیداکنی ولی میزان حقوقت اصلا نگو یا رقم نصفش بگو نذار بفهمه چقدر دخلته 

بابات تا خودش نخواد نمیشه کاریش کرد 

وقتی بابات نیست واسه برادرت وقت بذار که تو و مادرت روش تاثیر بذارید جوری بار نیاد اونم به هیچ حسابتون بکنه

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
خسته شدم میخوام برم خودمو بکشم  طرف سر گنج نشسته🙂

توخودتو بکشی بابات درست میشه.. مادرتم بیشتر تنها میشه.. اینجور ادمها ازخداشونه نونخور کمتر بشه.. 

آدم میمونه چی بگه🤦‍♀️💔

خدا به خودت و مادرت صبر بده الهی، به پدرتم شفا🤦‍♀️

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
مامامت یه‌ روز با لباس کهنه و کفش پاره،بره محل کار بابات،بگه من‌زن فلانیم تادابروش بره جلو همکاراش

فدات شم اون حتی ابروی خودشو با لباسای داغونش میبره 

چه برسه مامانم 

مامانم مجبوره بره لباسای زنداییمو بپوشه

من خودم لباسای ۱۶ سالگیمو تنم میکنم انصافه؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
وای خدا بعده این همه سال درست نشده باباتون؟ مهریه مامانت چقدره؟

درس نمیشه🙂

۵۰ سکه

چی بگم با بابابزرگ یا یکی غمخوارته از طرف خانواده بابات بهشون بگو ،شاید اومد یکم نصحیتش کرد

خانواده بابام که مردن از همشون بدترن 

خانواده مامانمم بی زبونو ساده

توخودتو بکشی بابات درست میشه.. مادرتم بیشتر تنها میشه.. اینجور ادمها ازخداشونه نونخور کمتر بشه..&nbs ...

اتفاقا میگه شمابرید نونخورام کمتر میشن 

اون فقط میخواد پسرشو نگهداریم

هعی

به برنامه نویسی علاقه داری؟به رشتت هم نزدیکه

علاقه دارم اما کار نیست

قربون‌دلت بشم،خیلی دلم گرفت،واقعا که به ارزو میکنم یتیم بشی تا راحت بشین از دستش

نشی که عزیزم چی بگم دل خودمم گرفته🙂

اتفاقا میگه شمابرید نونخورام کمتر میشن  اون فقط میخواد پسرشو نگهداریم هعی

هموندیگه اون از خداشه میدونو خالی کنید،، ولی نباید همچین اتفاقی بیوفته، هوای مادرتو نگه‌دار💖💕💖

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
هموندیگه اون از خداشه میدونو خالی کنید،، ولی نباید همچین اتفاقی بیوفته، هوای مادرتو نگه‌دار💖💕💖

قربون مامانم بشم من🙂

مرسی عزیز دلم