2777
2789
عنوان

شما جای من

97 بازدید | 5 پست

با شوهری ک نه ناهار خونست نه صبحانه نه شام وقتی هم خونست نمیخوره میگه بیرون خوردم پی امم میدم همیشه خدا دیر سین میکنه با اینکه انلاین میشه اگ چند ماهم پی ام ندم و زنگ نزنم عمرا خبر بگیره و هفته ای یه شب میاد خونه با اینکه 5 دقه بیشتر از خونه تا مغازش راهی نیس چیکار میکردین ...همه رو میگم به درک ولی از این میسوزم واسش مهم نیستیم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

خودمو رسما جر دادم رابطمون و زندگیمون رو درست کنم چقد التماسش کنم خواهش کنم به خودش بیاد بفهمه با کارا و رفتاراش چه بلایی داره سر من و دخترمون و زندگیمون میاره ولی فایده نداشت 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چع شوهر خوبی نه ناهار نه صبونه نه شام...

اره اگ بدونی سرشم جایی گرمه همینو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟

چی بگم والهه😦

خستم داغونم دیگ نمیتونم چقد خودمو گول بزنم هنوز دوستم داره