2777
2789
عنوان

خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

898 بازدید | 38 پست

سلام خانومهای عزیز من چند ماهه همسرم فوت کرده مشکل دارم میخوام کار بکنم ولی پسرم ۳۰ ماهشه پیش هیچ کس نمیمونه بعده فوت باباش هم من ازش دور بشم فکر میکنه منو هم از  دست میده اینو تورفتارهاش میبینم سوادم هم دیپلم هست من چکار کنم یه درآمدی داشته باشم خیلی احتیاج دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلد نیستم آخه عزیزم کجا برم یاد بگیرم

توی نت منظورم اینترنت هست اموزشهاش. 

منم راستش کارای هنریم بد نیس . جوریه که دخترخاله هام میگن شروع کنم به قبول کردن. سفارش ولی اعصاب ندارم . 

من توی‌جعبه کادو درست کردن ودیزاینر  وتزیینات یکم سررشته دارم . ولی اعصابش ندارم .

از کجا کار بگیرم چجوری میشه راهنماییم کنی بیزحمت

دیوار نصب کن یا سرچ کنی تو نت یسری برنانه ها مخصوص کاریابی هستن

اونارو نصب کن انشالله یه کار خوب با شرایط مناسب پیدا کنی

دیوار نصب کن یا سرچ کنی تو نت یسری برنانه ها مخصوص کاریابی هستن اونارو نصب کن انشالله یه کار خوب با ...

از دیوار کار پیدا میکنم مثلا کار تورستوران  هرجا فرقی نمیکنه فقط پسرم دستمو بسته واسه همین باید کاری باشه که یا توخونه باشه یا پسرمو هم باخودم ببرم  

توی نت منظورم اینترنت هست اموزشهاش.  منم راستش کارای هنریم بد نیس . جوریه که دخترخاله هام میگن ...

چرا وقتی بلدی عزیزم  ازدستت برمیاد شروع کن وقتی درآمد داره اونوقت آدم اعصابشو هم پیدا میکنه

از دیوار کار پیدا میکنم مثلا کار تورستوران  هرجا فرقی نمیکنه فقط پسرم دستمو بسته واسه همین باید ...

نه کارهای اینترنتی و آنلاین هم هست

تو انستا هم بگدری تو پیج های کاریابی پیدا میشه

بخصوص الان که بازار کار آنلاین خیلی افتاده رو ریل

چرا وقتی بلدی عزیزم  ازدستت برمیاد شروع کن وقتی درآمد داره اونوقت آدم اعصابشو هم پیدا میکنه

میدونی ابجی چون از تعهد میترسم ممثلا قبول کنی فلان روز سفارش آماده باضه باید حتما همون موقع آماده کنی وتحویل مشتری بدی . میترسم نتونم .