2777
2789
عنوان

عه چم شده🥴

107 بازدید | 11 پست

سلام☹

دلم به طرز عجیبی گرفته دارم لبامو مثه بچه ها کردم و نشستم یه گوشه میخوام گریه کنم، نمیدونمم چه مرگمه

چیکار کنم حالم خوب بشه؟نمیخوام الان اینجوری باشم

☹🥺🥀💔👩‍🦯

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
منم الان اینجوریم

چرا؟

خب من بی دلیل یهو بغ کردم  خیالی نیس ولی الان باید خوب باشم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفته معلوم نیست چرا !  بیخیال

منم گرفته و معلوم نیست چرا...

ولی من دوس داشتم الان خوشحال باشم

منم اینطوریم میخوام گریه کنم

نمیدونم واسه چی

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
چرا پس دلیل نداره

والا من تو پریودیم اینطوریم 

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

من داغونترم،،الانم تاپیکتو دیدم اب توچشمم جمع شده🥺

از صبح حالم بد بود،اصلا نمیخواستم از جام بلند شم

چند ماهه جدا شدم دیروز وامروز صبح یاد رفتارای

احمقانه ونفهمیایه خانواده شوهرم وشوهرم افتادم

بابام از دیروز تو قیافه است🤦‍♀️نمیدونیم چرا ،،

صبح گفتم صبحانه خوردم امروز میام تو اتاقم کلا دراز

میکشم،،رفتم بالا دیدم امروز مادر بزرگم ناهار نیاد خونمون

🤦‍♀️😐باز بعداظهر زن داداشم اومد🤦‍♀️ای خدا اصلا 

حوصله خودمودامروز نداشتم،،جالبه بابام امروز حالش

خوب شد😒

من داغونترم،،الانم تاپیکتو دیدم اب توچشمم جمع شده🥺 از صبح حالم بد بود،اصلا نمیخواستم از جام بلند ش ...

🥺ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم

خب من یه دردایی دارم ولی کوچیک همشون ریختن رو هم اینجوری دلم گرفت

خب اخه نمیتونم بگم اونا اومدن تو هم حالتو خوب کن باشون چون من الان تو مسافرتم تو راهیم و دلم گرفته باورت میشه؟

🥺ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم خب من یه دردایی دارم ولی کوچیک همشون ریختن رو هم اینجوری دلم گرفت ...

خواهش میکنم عزیزم من خودم حالم بد بود

خیلی بده ادم تو جمع ،یا تو راه مسافرت دلش بگیره

هر کاری هم میکنی نمیتونی نقش بازی کنی

امیدوارم حالت خوب بشه عزیزم،،سعی کن به چیزای

خوب فکر کنی،حیفه داری میری مسافرت